Hvordan fjerne bilbelte panelet på en 94 Mustang GT

March 22

Hvordan fjerne bilbelte panelet på en 94 Mustang GT

Ford Mustang ble introdusert i 1964. 1994 Ford Mustang var tilgjengelig i GT og Cobra trim nivåer. GT varianten ble utstyrt med en 3.8-liters V-6 produsere 145-hestekrefter. Den berømte 5,0 liters V-8 var valgfritt for 1994 Mustang GT, og kunne produsere 215 hestekrefter. Fjerne eller erstatte bilbelte panelet på 1994 Mustang GT krever arbeid på kroppen av bilen. Dette prosjektet gjennomføres av noen med mekaniske forkunnskaper. Fjerne bilbelte panelet innebærer fjerning av en sikkerhetsanordning som skal installeres på nytt av en profesjonell mekaniker.

Instruksjoner

• Åpne døren til Mustang. Skyv setet så langt frem som det kan gå, og slipp deretter baksiden av setet å vippe den frem. Finn og fjerne to skrulokk på loddrett døren jernbane, i nærheten av døren fange, med en flat-head skrutrekker. Fjern de to boltene under caps med ratchet og socket.

• Skyver fremkanten av baksetet og løsne det fra klippene. Dra foran kanten av setet oppover - du må komme inn på begge sider av bilen og bruke kneet for å presse seteryggen, å slippe utklippene. Vipp foran på setet opp og fjerne baksetet fra Mustang.

• Fjern dekselet fra høyttaleren på bilbelte panelet av forsiktig lirke den av med en flat-head skrutrekker. Fjern de tre Philips skruene som holder høyttaleren til panelet. Trekk høyttaleren ut av panelet, og trekk høyttalerkablene gratis fra baksiden av høyttaleren, for hånd. Angi høyttaleren av arbeidsområdet.

• Fjerne 15 mm bolten fra bunnen av bilbelte panelet, bruker en ratchet og socket. At bunnen av beltet for å trekke inn i sporet i panelet. Forsiktig lirke panelet løs fra siden av Mustang, bruke en sparkel innpakket i et håndkle. Skyv sparkel langs kantene til du treffer et utklipp og deretter lirke panelet uten at klippet - resten av panelet er holdt av flere kroppen klipp. Lirke panelet fri fra alle klippene, og deretter fjerne panelet fra Mustang.

• Installer panelet inn i bilen, og justere panelet med klipp under. Forsiktig Tapp panelet med siden av knyttneven din eller en gummihammer, i midten-baksiden av panelet. Dra bunnen av setebeltet gjennom panelet, deretter installere bilbelte montering bolten i gulvet, for hånd. Slå bolten et par tråder midlertidig lagre beltet på plass.

• Tapp kantene av panelet for å installere panelet på resten av kroppen klippene. Stram bilbelte montering bolt tilbake til bunnen av setet dekk, bruker 1/2-tommers stasjon momentnøkkel og socket. Stramme bolten mellom 25 og 34 fotpund. Installere høyttalerkablene tilbake på bakre høyttaleren. Sette inn høyttaleren i panelet og stram skruene LUN med en Phillips-skrutrekker--ingen dreiemoment kreves på høyttalerskruene; legge dreiemoment kan knekke panelet.

• Installere på baksiden av setene under loddrett sete pute. Trykk fremkanten av seteryggen og ned klippet det i etasje av bilen - du må legge inn begge sider av bilen og bruke kneet for å presse seteryggen nok å engasjere klippene. Løft foran kanten av setet med fingrene sørge for at du har klippet på setet. Gjenta dette trinnet til begge sider av baksetet er forsvarlig festet.

• Installere de to skruene i panelet nær døren fangsten, på den loddrette døren jamb. Stramme skruene tettsittende ratchet og socket. Installere skrulokk.

Tips og advarsler

  • Flytte rundt kanten av panelet fremfor å trekke panelet av ett trekk er en fin måte å sikre at du ikke bryter kroppen klippene knyttet til panelet. Ødelagt kropp klipp kan forårsake de vibrere og lage og uønsket rallende i baksetet av bilen.
  • Riktig dreiemoment på bilbelte-montering bolten er obligatorisk. Ikke tror eller prøver å bruke en skralle på montering bolten. Bolten er utformet med spesifikke dreiemomentet for din sikkerhet i tilfelle en ulykke.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com