Honda Civic svaber bryteren erstatning prosedyrer

February 17

Honda Civic svaber bryteren erstatning prosedyrer

På en Honda Civic, frontrute vaskemaskin og vindusvisker er kontroll brytere integrert i en enkel spaken til høyre for rattstammen. Fjerning og installasjon på tidlige modeller av denne bilen er evnen til hjemme mekaniker. Senere modeller utstyrt med en airbag er betydelig vanskeligere. Hvis kollisjonsputen ikke er avvæpnet riktig og distribuerer når du prøver å betjene bilen, kan det føre til skade eller død. Det anbefales derfor at svaber brytere på disse modellene betjenes av en bil profesjonell.

Fjerne rattet

Koble grunnen kabelen fra negative batteriet terminal. Bruke en flat skrutrekker til å forsiktig lirke av rattet dekselet rattet. Fjerne rattet beholde mutter. Forsiktig gjelde jevnt Trykk for hver av rattet eiker med hendene å skille rattet fra drivaksel.

Fjerner svaber bryteren

Fjerne øvre og lavere rattstammen dekker ved å fjerne skruene som kobler den til rattstammen. Koble elektriske selen fra bryteren svaber. Fjern skruene som kobler bryteren svaber til rattstammen. Fjerne bryteren-kolonnen.

Installere en vindusvisker-bryter

Skyv den nye svitsjen i posisjon på siden av rattstammen. Installere beholde skruene som kobler bryteren svaber til rattstammen. Koble elektriske selen til bryteren svaber. Installer øvre og nedre rattstammen dekker og skruene som beholder dem.

Installere rattet

Plasser rattet på rattstammen. Forsiktig Tapp eikene på rattet med håndflaten av din hånd å låse det i styringsgruppen skaftet. Installere mutteren. Installere rattet dekselet på rattet. Koble til grunnen kabelen til det negative batteriet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com