Spesifikasjonene 1985 Vogue Motor hjemme

February 13

Vogue har laget bobiler siden 1970. En bobil er en stor bil som ligner en fullt møblert hjem eller leilighet på innsiden. 1985 Vogue bobil har spesielt noen spesifikke tekniske spesifikasjoner som sette den over andre hjem fra tiden.

Lengde

Lengden på 1985 Vogue bobil er 29 fot fra fremre støtfanger til bakre støtfanger. Det er alltid viktig å vite hvor lenge motor hjemmet er før kjøpet, som ikke bare gjør det gi deg en indikasjon på hva enheten vil være å kjøre, men noen campingplasser tillater ikke bobiler forbi en viss.

Aircondition

1985 Vogue bobil har to klimaanlegg bygget i taket. Dette gir sentral aircondition til hele motor hjem. Dash styret klimaanlegg er også tilgjengelig i front førerhytta, ligner på aircondition oppsettet på en vanlig bil eller lastebil.

Kjelleren lagring

1985 Vogue bobil inkluderer en lagringen avlukke under enheten, tilgjengelig fra utsiden. Dette ligner lagring rommet du finner på en stor buss eller passasjer buss, brukes til å lagre bagasje og andre effekter.

Fasiliteter

1985 Vogue bobil har både et fullt funksjonelt bad (inkludert en dusj) og et kjøkkenvasken. Enheten må være koblet til en vannlinjen du bruker disse funksjonene. Det største soverommet på 1985 Vogue motor hjem har nok plass til en queen seng, og inkluderes innebygde sofa og stoler i stue-spisestue området.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com