Hvordan å stoppe anamorfisk DVD på TV

July 10

Hvordan å stoppe anamorfisk DVD på TV

Når du ser en DVD på TV, kan du se svarte felt øverst og nederst på skjermen. Dette skyldes et format som kalles anamorfisk bredformat DVD. Du kan se på samme skjerm bilde som kinogjengere så på kino, men noen mennesker finner sorte distraherende. Du kan eliminere bandene ved hjelp av fjernkontrollen, kjøpe eller leie en bestemt type DVD eller bruker en TV som automatisk fjerner bandene.

Instruksjoner

• Trykk på "Zoom"-knappen på fjernkontrollen brukes med de fleste nyere TV. Dette justerer bildestørrelsen på TV-skjermen. Fortsett å trykke på knappen til bildet fyller hele skjermen, fjerne sorte.

• Kjøpe en "Fullskjerm" DVD. Dette formatet er kjent som "pan og scan" Fullskjerm-DVDer finnes der standard DVD er solgt. Se etter ordene "Full Screen" på emballasjen. Pan og scan formatet stammer når alle TV-skjermer hadde standard 4:3 forholdet mellom bredde og dybde. For å fylle hele skjermen, måtte DVD-bildet beskjæres fra versjon vist på kino. Noen ganger kan en datastyrt "pan" av bildet betrakteren til å se alle av det opprinnelige bildet.

• Kjøpe en widescreen-TV. Disse TV fjerne automatisk de fleste av sorte fra toppen og bunnen av skjermen, slik at en DVD image fylle mer av skjermen. De fleste TV nå i produksjon er widescreen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com