Hvordan oppgradere 17-tommers dekk for 2005 & 2009 Mustangs

August 8

Hvordan oppgradere 17-tommers dekk for 2005 & 2009 Mustangs

2005 gjennom 2009 Mustang kom med 17-tommers dekk foran og bak. Mange mennesker velger for å oppgradere til 18 tommers dekk fordi de fylle ut fender også og gir flere alternativer for å installere en bredere dekk. Hvis du vil oppgradere 17 tommers Mustang dekkene, er det et par ting du må huske på før du gjør.

Instruksjoner

• Kjøpe dekk bredere enn P225/45R17 hvis du vil beholde lager 7.5-tommers bred felger som fulgte med din Mustang. Ellers, hvis du kjøper en fetere dekk må du kjøpe bredere felger. Bredeste felgen som passer på baksiden av Mustang er 10 inches og den bredeste foran er 9 tommer. Et oppsett med forskjellig størrelse felger foran og bak er kjent som en forskjøvet konfigurasjon. Du kan plassere et 305 dekk på en 10-tommers rim uten å endre hjulet godt.

• Ta dekk høyde hensyn. Hvis du bruker et dekk enn som 27.5 inches høy, må du ha speedometeret recalibrated for å gjøre opp for forskjellen i størrelse. Hvis du ikke eier en håndholdt mottaker, må du finne en ytelse butikk villig til å kalibrere for deg.

• Ta hensyn til reduksjon i ytelse. Større dekk og hjul øke Mustang's unsprung vekt. Den mer unsprung vekten du har, det flere hestekrefter det tar for å få samme nivå av ytelse. Større dekk hjelpe deg å unngå spinning dekkene på hard akselerasjon, men hvis du ikke har ekstra hestekrefter, vil du miste fart og ytelse når du legger til større dekk.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com