Parkeringsplassen ulykke lover i Wisconsin

November 2

Parkeringsplassen ulykke lover i Wisconsin

Du stopper ved nærbutikk å kjøpe en gallon av melk etter en lang dag med arbeid, klar til å komme hjem, når plutselig du treffe en annen bil. Du ser ikke bilen rett bak deg som du prøvde å trekke ut av din plass på parkeringsplassen. Ulykker skje. Og hvis du kjører i Wisconsin, bør du vite staten lover som gjelder ulykker i parkeringsplasser bør en skje med deg.

Finne eieren

Hvis du treffer en parkert bil med ingen i det, kan du prøve å finne eieren. Hvis parkeringsplassen er liten, som i en nærbutikk, kan du finne eieren av går og spør om noen vet hvem eier bilen du treffer; det ville ikke fungert på kjøpesenter eller på et stort kontor kompleks. Hvis du ikke finner eieren, krever Wisconsin loven avreise en note der eieren vil se den. Inkludere kontaktinformasjon, sammen med datoen og klokkeslettet da ulykken inntraff. Automatisk informasjon nettside Edmunds.com anbefaler å ta et bilde av skade. Hvis du ikke har et kamera eller en mobiltelefon med deg, skrive ned en detaljert beskrivelse av sin skade biler.

Utveksle informasjon

Hvis den andre sjåføren er tilstede, exchange navn, adresser og annen viktig informasjon, inkludert: førerkortnummer; bil forsikring tall. Bilnummeret; og produsent, modell og år av kjøretøy involvert. Få navnene på alle passasjerer i bilen samt navnene og numrene av noen vitner.

Rapportering ulykken

Rapportere ulykken til politiet dersom ulykken fører i skader eller dødsfall, eller hvis skade på eiendom som eies av partene overskrider $1000. Rettshåndhevelse offiserer vil filen en ulykke rapport for deg hvis byrået gransker ulykken eller utarbeider en rapport. Hvis ikke, må du registrere ulykke rapporten. Rapporten, Form MV4002, er tilgjengelig på nettsiden til Wisconsin Department of Transportation, på dot.state.wi.us.

Regjering eiendom

Rapportere ulykken til politiet hvis du treffer noen regjering eiendom på parkeringsplassen, som stoppskilt, og skaden summerer mer enn $200. Bør du treffer en statlige kjøretøy, trenger du ikke å sende en rapport til rettshåndhevelse Hvis skaden overstiger $1000. Igjen, Hvis politimannen ikke skrive en rapport om hendelsen, må du filen skjema MV4002, tilgjengelig på nettsiden til Wisconsin Department of Transportation.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com