Tilbakestille HP 337 patron

April 8

Tilbakestille HP 337 patron

Hvis din HP 337 skriverkassett er tørr, er etterfyller det en kostnadsbesparende alternativ. Men når kassetten er fylt, datamaskinen ser patronen er tom fordi en Mikrochip på HP kassetten er fremdeles satt til tom. For å unngå blekknivået meldinger, kan du tilbakestille denne microchip for å gjenopprette den opprinnelige fabrikkinnstillingen til full. Dette tillater utskrift uten en advarsel vises på skjermen. Det tar bare omtrent to minutter for å fullføre oppgaven.

Instruksjoner

1 Finn en universal chip-restarte verktøyet. Denne elektronisk apparat oppretter et signal tilbakestille chip i kassetten. Chip resetters er tilgjengelig for de fleste HP-enheter, og noen fungerer med en rekke patron modeller. Kontroller at enheten viser spesielt HP 337 patronen som en av kompatible patroner. Eller velg en universell chip-reset enhet som gjenoppretter alle typer kassetter til full startinnstillingene.

2 Plass chip-restarte enheten på et bord med kontakt tabs vender mot deg. Fanene gjør kontakt med kassetten chip.

3 Skyv kassetten inn enheten av kø tappene på kassetten kategoriene på enheten og trykke den frem. De røde lyset blinker å angi kassetten har koblet med resetter.

4 Hold enheten og kassett sammen til det grønn lyset begynner å blinke på enheten. Nå er kassetten klar til bruk.

5 Erstatte og bruke patronen ved å åpne døren og sette inn blekkpatronen i skriveren. Åpne et bilde dokument, velg "File" og "Print" opprette en test skrive ut siden. Hvis blekknivået advarselen fortsatt vises, gjentar du trinnene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com