Hvordan finne driverne for en Sony USB Web Cam

April 9

Hver maskinvareenhet som brukes på en Windows-basert maskin må ha et bestemt sett med filer, kalt drivere installert på PCen. Driverne tillater en enhet, for eksempel lyd-opprette kort eller webcam, å grensesnitt med andre komponenter i datamaskinen. Kontroller at enheten har den nyeste tilgjengelige driveren Sony webkamera koblet til en USB-port for å fungere på sitt beste. Verktøyet "Device Manager" medfødte til Windows 7 gir rask tilgang til driverinformasjon, samt muligheten til å oppdatere til den nyeste versjonen.

Instruksjoner

1 Klikk på "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet Windows 7. I søkeboksen skriver "Device Manager" og trykk "Enter". Verktøyet Enhetsbehandling starter, viser en gruppert liste over maskinvareenheter.

2 «Universal seriell busskontroller» Vis gruppen og Dobbeltklikk navnet på Sony USB webcam. En enhetsegenskaper-vinduet åpnes.

3 Klikk fanen "Driver" i vinduet "Enhetsegenskaper" og trykk "Oppdatere sjåfør programvare". Windows Driver oppdateringsveiviseren starter.

4 Klikk "Søk automatisk for oppdatert sjåfør programvare," slik at søk etter og installere den nyeste driveren tilgjengelig for webcam.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com