Hvordan sette opp to skjermer på en bærbar PC

June 25

Hvordan sette opp to skjermer på en bærbar PC

Hvis du bruker datamaskinen mye, kan noen ganger én skjerm ikke være nok. Løsningen på dette problemet er å legge en ekstra skjerm. Denne vil du kunne se dine favoritt DVD filmer, gjør PowerPoint presentasjoner og gjøre noe annet du vil på en mye større skjerm. Standard skjermen på en bærbar PC kan være ganske liten, så å legge ytterligere én vil multiplisere størrelse og oppløsning av hva du ser. Koble til en tilleggsskjerm tar litt tid og krever ikke faglig kompetanse.

Instruksjoner

Hvordan sette opp to skjermer på en bærbar PC

1 Kontroller at andre skjermen er kompatibel med datamaskinen. Hvis skjermen er eldre ikke og en flatskjerm, vil det sannsynligvis være kompatibel med datamaskinen.

2 Se på siden av datamaskinen etter skjermen inngang. Det vil være et bilde som ser ut som en skjerm av. Ta ut kontakten på skjermen og koble den til input-kontakten på datamaskinen. Kontroller at den justeres for å passe pinnene. Hvis ikke, kan du skade innsiden av jack.

3 Angi lysstyrken og kontrasten ved å trykke på knappene på bunnen av skjermen. Trykk på "autojustering" for å gå tilbake til standardinnstillingene.

4 Flytt musen rundt eller type på tastaturet. Uansett hva du nå gjør på bærbar PC skjermen blir også synlig på den sekundære skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com