Slik skade BIOS

December 19

Slik skade BIOS

Verktøyet Basic Input/Output System er ryggraden i datamaskinen. Uten en fungerende BIOS er det eneste hovedkortet kan gjøre bli en svært kostbar paperweight. Så hvorfor ønsker du å skjemme din BIOS? Kanskje du ikke liker datamaskiner, eller kanskje du vil til slutt vise maskinen som er sjefen. Uansett grunn, det er en ganske rask måte å ødelegge BIOS. Oppdatere eller "blinkende" et hovedkort er prosessen med å installere ny BIOS programvare. Hvis programvaren er kompatibel med maskinvaren, kan du kysse din datamaskin farvel.

Instruksjoner

1 Kopier din falske BIOS arkiv å en USB kjøre. Det er best hvis filen er en BIOS for en annen modell av hovedkortet, men noen eldre BIOS-verktøy kan feilaktig godta alle filer, med media eller dokumentfiler. La det USB kjøre tilkoplet.

2 Start datamaskinen på nytt. Før datamaskinen laster Windows, se for meldingen lesing "Trykk [viktige] for å angi oppsett." Denne nøkkelen er vanligvis del eller F2, men dette kan variere mellom datamaskiner. Trykk denne tasten for raskt å BIOS. Hvis du ikke trykker denne tasten raskt nok, ville Vinduer belaste. Hvis dette skjer, bare gjenta dette trinnet.

3 Velg kategorien "Boot" ved hjelp av piltastene. Finne din USB kjøre i listen med oppstartenheter. Bruk piltastene for å markere denne stasjonen. Trykk på riktig for å lagre endringene og avslutt (riktig nøkkel å gjøre dette vises nederst på skjermen). Datamaskinen vil nå starte og starte ledetekstvinduet.

4 Skriv inn fullt navn på filen på din USB kjøre i ledetekstvinduet. Trykk "Enter". Ledeteksten spør hvis du ønsker å oppdatere BIOS. Trykk "Y"-tasten. BIOS bli nå omskrevet med det falske BIOS arkiv. Hvis dette lykkes, vil hovedkortet ikke lenger være operativ.

Tips og advarsler

  • Hvis du angrer behandle BIOS så grusomt, er det en måte å gjenopprette potensielt hovedkortet. Enkelte nyere hovedkort har en socketed BIOS chip, som kan fjernes og erstattes med en fungerende chip.
  • Mens wreaking ødeleggelse på datamaskinen er ingen virksomhet men din egen vilje forårsaker skade på en annens datamaskin er ikke bare uetisk, men kan land i juridiske problemer. Aldri gjøre uautoriserte endringer til en datamaskin som ikke tilhører deg.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com