Hva er tegn i et ord dokumentet?

September 15

I Microsoft Word 2010 er som de fleste tekstbehandlingsprogrammer, et tegn et brev, symbol eller plass skrevet i dokumentet. Word kan du telle tegn, med eller uten mellomrom, ved hjelp av en "Vurdering" meny "Word Count" alternativet. Dette er viktig når du må holde dokumentet innenfor en bestemt Tegntelling. Word tilbyr også brukere muligheten til å sette inn spesialtegn på flere måter.

Formatering

Word kan du formatere tegn ved hjelp av menyen båndet øverst på skjermen. Utføre slike handlinger som endrer skriften og størrelsen, noe som gjør figurene fet eller understreket og utheving. Utvid delen skrift båndet, og velg kategorien "Advanced" endre tegnavstand eller legge til tekst i figurene.

Internasjonale tegn

Word kan du legge til internasjonale tegn ved hjelp av tastatursnarveier. Noen enkle de inkluderer bruk av "CTRL" med den "'" kalles nøkkelen grav aksent, fant øverst til venstre på de fleste tastaturene, etterfulgt av en bokstav, for eksempel "A." Resultatet er en betont brev: "À." Bruk en apostrof stedet for grav aksent for å endre retningen på dialekten. Noen spanske bokstaver, skriver du inn "CTRL", "Skift" og "~," eller tilde, tegn, etterfulgt av brevet. Det ville se ut "". "

Spesialtegn

Bruke enkle tastatursnarveier til å sette inn spesialtegn, som de symbolet for Euro, en copyright karakter eller en ellipse. Bruk "CTRL", "ALT" og bokstaven "E" for Euro, "CTRL", "ALT" og bokstaven "C" for et opphavsrettssymbol "CTRL", "ALT" og perioden"" for ellipsen. Alternativt bruke symboler-dialogboksen legge til din spesialtegn. Den øverste menyen, velg "Sett", deretter "symboler." Klikk på "Symbol", og velg "Mer symboler." Klikk på "Spesielle tegn." Klikk på spesialtegnet du trenger, og klikk "Sett." Klikk "Avbryt" for å lukke.

Symboler

Microsoft word inneholder mange symboler for å sette inn, fra greske bokstaver til fonetiske utvidelser til matematiske tegn. Den øverste menyen, velg "Sett", deretter "symboler." Hvis du ser symbolet du trenger, klikk for å sette det inn. Hvis ikke, klikk på "Flere symboler." Bla gjennom symboler, og endre skriften på toppen akkurat i dialogboksen hvis du vet den symbolskrift. Klikk på symbolet du trenger, og klikk "Sett." Klikk Avbryt."


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com