Hvordan kan jeg feilsøke installasjonsproblemer for Sansa C200 MP3 spilleren?

January 29

Trening på treningsstudio eller fly turen kan være lang og kjedelig hvis din Sansa C200 feil. Selve enheten er relativt enkel å betjene, er det noen problemer som kan skje med den. Forskjellige feilsøkingstrinnene kan brukes til å isolere problemet slik du kan riktig reparere enheten for kontinuerlig avspilling av musikk eller lydbøker. I noen tilfeller, kan hele enheten være defekt, som betyr at det må returneres til forhandleren.

Instruksjoner

• Oppdatere fastvaren til C200. Som sand (produsenten av C200) oppdaterer firmware, kan det hende komponenter på C200 som ikke lenger fungerer. Besøk SANDISKS og angi modell og merke din MP3-spiller (Sansa C200). Last ned den nyeste oppdateringen og MP3-spilleren er koblet til datamaskinen slik at fastvaren er installert riktig.

• Formatere Sansa C200. Noen ganger må enheten være formatert som det kan være ødelagte filer som forårsaker enheten funksjonsfeil. Sikkerhetskopiere alle sanger eller innhold du ikke ønsker å tape ved å koble enheten til datamaskinen og dra og slipp personlige innholdet på skrivebordet. Høyreklikk enheten slik det vises på skjermen og velg "Format". Alle data slettes fra enheten. Dette løser de fleste feil.

• Kontrollere sangene å avgjøre om de er kompatible med Sansa. For eksempel vil MP3-spilleren spille MP3, WAV, WMA og Audible-filer (hørbar filer er lyd-bøker fra Audible.com). Du vil vite hvis du har en inkompatibel fil hvis du klikker på sangen eller innhold å spille det og det hopper til neste sang.

• Tilbakestille din Sansa C200 til fabrikkinnstillingene. Gå til hovedmenyen på Sansa og velge "Innstillinger". Navigere å "Nullstille alle" og velge "Ja" for å bekrefte at du vil tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com