Hvordan å sette musikk på en iPod

August 24

Hvordan å sette musikk på en iPod

Lurer på hvordan å sette musikk på en iPod? Hvis du har en ny iPod og prøver å finne ut grunnleggende, ikke bli frustrert. Det er faktisk ganske enkelt å laste ned musikk på spilleren samt opprette spillelister og ordne musikk. Her er hvordan å komme i gang.

Instruksjoner

Koble Apple iPod til datamaskinen eller bærbar PC ved hjelp av USB-ledningen som fulgte med iPod. Hvis dette er første gang du har koblet den til datamaskinen, kan du få en melding som ber deg om å starte datamaskinen på nytt. Gjøre så; du trenger ikke å følge dette trinnet neste gang.

• Last ned en kopi av iTunes på datamaskinen. Du kan bruke disken som fulgte med mediespilleren, eller bare gå til apple.com/itunes opp laste ned den nyeste versjonen. Følg instruksjonene for nedlasting.

• Start programmet lastet ned iTunes og fullføre iPod registreringen, sjekke alternativene du vil ha (for eksempel automatiske oppdateringer sangene Når iPod er koblet til iTunes). Det er lurt å navngi iPod når du blir spurt, i stedet for forlate standard modellnummeret, så du kan enkelt finne den i iTunes grensesnittet.

Bli kjent med iTunes grensesnittet når du har fullført sett opp. Du vil se en lys del i midten med albumet dekker, bilder og grafikk. Dette er iTunes store. Til venstre er en enkel liste hvor du bør se iPod av navnet du ga det under installasjonen.

• Klikk på din iPod navn, i den venstre kolonnen iTunes-grensesnitt. Den midterste delen skal nå være tomt hvis du allerede ingen sanger på iPod. Hvis det er noen, vil de vises i en liste på midten.

• Klikk "Bibliotek", som skal vises øverst i den venstre kolonnen. Her finner du sanger du har kopiert til iTunes-biblioteket fra CDer eller andre kilder.

Legge til musikk til din iPod fra CDer ved å sette inn en CD i datamaskinen CD-stasjonen og klikk popmusikk opp "Import"-knappen for å kopiere disse sangene i biblioteket. Du kan deretter velge sanger etter tittel eller album og drar dem til navnet på iPod å flytte dem dit.

• Kjøpe sanger fra iTunes store til ny musikk eller sanger du ikke har på CD direkte til iTunes-biblioteket, og deretter til iPod.

Tips og advarsler

  • Som du ser, er det ganske enkelt å lære å sette musikk på en iPod. Velge og organisere musikken tar mer tid!

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com