Hvordan finner jeg en VIN på en Kubota traktor?

September 8

Hvordan finner jeg en VIN på en Kubota traktor?

Kubota Corporation i Japan importerte sin første traktor i 1960, og det tilbyr nå en rekke hage, farm og industri modeller. Kubota traktorer har ikke en faktisk kjøretøy identifikasjonsnummer eller VIN, men hver har et unikt serienummer. For traktorer i 1997 og etter, består serienumrene av en kombinasjon av bokstaver og tall, akkurat som en VIN gjør. 1997 hadde traktorene et firesifret tall. Serienummeret steder varierer etter modell. Mest konsekvent, vises serienummeret på motoren, der det ofte vises på to steder.

Instruksjoner

• Løft traktorens hette. Se etter serienummer plate ventil deksel, referert til av Kubota som en hodet dekke. Det ligger på toppen av motoren. Hvis tallene er skjult på grunn av slitasje eller plate var fjernet, har hver motor-modellen et annet serienummer sted.

• Skinne lommelykten nær olje filter eller motor montering blokken. Dette krever crouching under traktoren og slå opp. Serienummer plate er funnet i dette stedet på ZB600 og EL/EA serien motorer. Hvis du ikke finner serienummeret, har traktoren en motor fra en annen serie.

• Fokus på traktoren. Når mot traktoren forfra, er injeksjon pumpen til høyre. Serienummeret vises på pumpen på Super Mini, 03-serien, og WG/DF 752 og 972 motorer.

• Se baksiden av motoren nærmest førerhuset. Skinne lommelykten på motoren å belyse små deler. Serienummeret er på eksosmanifoilen for en 05 serie motor og WG/DF 1005 serien motor.

Tips og advarsler

  • For å tolke serienummeret når ligger, se serienummeret identifikasjon diagrammet på nettsiden Kubota motor Amerika (se referanser). Ignorere kodene på traktorens EPA klistremerke. Serienummeret vises ikke der.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com