Hvordan kjøpe hjemmekino bakre høyttalere

May 30

Bakre høyttalere er en viktig komponent i et hjemmekino system, spesielt hvis du leter etter en full-blåst hjemmekinoopplevelse. Bakre høyttalere er avgjørende for en ekte surroundlyd effekt. Det er mange merket og modeller av bakhøyttalere der ute, men plukke den rette er en relativt enkel oppgave. Denne artikkelen forklarer alt du trenger å vite for å kjøpe de perfekte bakhøyttalerne for deg.

Instruksjoner

• Finn ut hvor mange watt per kanal forsterkeren gir. Du må kjøpe høyttalere som har en maksimal effekten av minst så mye. Dette er den viktigste spesifikasjonen. Hvis du får høyttalere som ikke kan håndtere makt forsterkeren gir, vil blåse dem.

• Evaluere plassen du har for at høyttalerne så du kjøpe de som passer stua. Bakre høyttalere kan være veldig små, og mange kan være veggmontert.

• Fikse et budsjett. Det er viktig du vet hvor mye du ønsker å bruke. Velg en prisklasse og ikke overshoot. Bakre høyttalerne trenger ikke å være nesten like god som foran eller senter kanal høyttalerne, og derfor bør ikke trenger å koste mer enn $200 for par.

• Når shopping, den viktigste spesifikasjonen foruten maksimum effekten er følsomhet, jo større tallet desto bedre. Du skal ikke få høyttalere med mindre enn en 85db følsomhet. Se også etter bakre høyttalere som har (video) skjerming.

• Hvis du har et veldig stort rom eller ikke ønsker å løpe telegrammer fra forsterkeren til bakre høyttalerne, kan du vurdere trådløse bakhøyttalere. Men dette er vanligvis mye dyrere og bakre høyttalerne vil fortsatt trenger å koble til en bakre forsterker bruker en kabelbasert tilkobling, som igjen må plugges i en stikkontakt.

• Sjekk nettbutikker. Siden online butikker ikke pådra seg for mange overhead kostnader, har de en tendens til å tilby lavere pris poeng enn fysiske butikker. En utmerket kilde for høy kvalitet lydutstyr er Crutchfield (se nedenfor).

• Kontroller garantien. Leser dette kan hjelpe deg å avgjøre bedriftens engasjement for sitt produkt og sine kunder. En god høyttaler bør ha minst en 3 års garanti. To gode merkevarer som bærer 5-års garanti er uendelig og Polk.

• Til slutt, når du har snevret det ned til et par høyttalere som passer ditt oppsett, lese noen anmeldelser om dem. Du kan vanligvis finne anmeldelser på nettet. Dette vil bidra til å sikre at du får et produkt du er fornøyd med.

Tips og advarsler

  • Sjekk ut pakketilbud. Hvis du kjøper en ny hjemmekino, kan du få bakhøyttalere som kommer sammen med den opprinnelige pakken. Dette vise ofte seg for å være det beste alternativet - billigere og kvalitet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com