Minnesota kjøring lover

January 23

Minnesota kjøring lover

Når du kjører gjennom Minnesota, må du følge Statens kjøring lover å unngå potensielt heftig bøter eller lange dager på lokale trafikk domstol. Som de fleste stater, flertallet av Minnesotas kjøring lover krever bare sunn fornuft av drivere: du risikerer å få en billett hvis du. Når du slår, må du bruke din blinklys. Du må komme til komplett stopper på "stop" tegn. Noen statlige lover her, skjønt, er spesifikke for staten. Ikke vite hindre ikke deg fra å motta en billett bør en state lov namsmannen stoppe deg som reiser gjennom Minnesota.

Ikke tekst og kjøre

Minnesota loven forbyr sjåførene fra å sende eller motta tekstmeldinger mens du kjører gjennom staten. Loven, vedtatt i løpet av sommeren 2008, er et forsøk på å hindre at bilister kjører mens distrahert av elektronisk innretning. Bilister som bryter denne loven kan bli belastet $300. Det er også det som kalles en primær lovbrudd lov, som betyr at rettshåndhevelse offiserer kan trekke over drivere hvis de observerer dem. tekstmeldinger.

Ulike lover for Teen drivere

Minnesota har sitt eget sett av lover for teen drivere. Tenåringer i Minnesota kan bare tjene full kjøring privilegier etter bestått flere enkelttrinn. Dette er kjent som uteksaminert licensing.

Tenåringer må først tjene en instruksjon tillatelse, som de kan kvalifisere for 15-åring. For å få deres tillatelse, må tenåringer fullføre 30 timer klasserommet utdanning og melde deg på bak-the-hjul klasser.

Deretter tjene tenåringer sin provisoriske lisens. Dette er gitt til drivere som er minst 16 og er ferdig seks fulle timer instruksjon bak rattet på en bil. Tenåringer må ha sine instruksjonsvideoer arbeidstillatelse for seks måneder, og får ingen overbevisning for flytting brudd eller alkohol-relaterte hendelser samtidig før en midlertidig lisens. Tenåringer må også har 30 timer veiledet kjøring, med 10 timer om natten kjøring, bekreftet av en forelder eller verge før denne lisensen.

Til slutt, tenåringer kan søke om en full lisens. De må være 18 og må ha hatt sin provisoriske lisens for ett år. Samtidig må de ikke har mottatt noen bevegelse eller alkohol-relaterte lovbrudd.

Forsikring en må

Som fleste stater, Minnesota krever at bilistene bære både no-fault og ansvarsforsikringen på sine kjøretøy mens du kjører på offentlige veier. Staten krever også sjåførene å bære bevis for forsikring i sine kjøretøy til enhver tid. Straff for å kjøre motorvogn uten forsikring er alvorlig: bilistene kan miste sin kjøring privilegier for et år, bøtelagt opp til $1000 og dømt til å tilbringe så mange som 90 dager i fengsel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com