Fordelene av Alternative drivstoffer

August 24

Fordelene ved å bruke alternative drivstoffer kan være overraskende. Selv om bruker standard strøm til strøm hjem eller petroleum-baserte gass kan være enklere og billigere, langsiktige fordelene ved å bruke alternative drivstoffer kan vise seg for å være verdt. Denne artikkelen vil utforske noen av de forskjellige fordelene som er bra for din helse og din lommebok.

Alternative drivstoff

Drivstoff som ikke oljebaserte kan betraktes alternative drivstoffer. Solar energi og vind-turbiner er trolig de mest kjente alternative drivstoffer. I de senere årene har det vært betydelig utvikling av andre alternative drivstoffer som hydrogen celler, naturgass motorer og biodiesel. Elektrisitet kan også bli vurdert et alternativt drivstoff hvis det brukes til å drive en bil.

Skattefordeler

Den føderale regjeringen er svært interessert i å redusere landets standard strømnett. Det tilbyr flere skatteincentiver for bruk av alternative drivstoffer. For eksempel hybridbiler som Toyota Prius kan samle opp til en $3000 skatt kreditt når kjøpt ny, mens gass drevet bil gir opp til en $4000 kreditt. Hvis du installerer en solenergi-system i hjemmet ditt, kan du forvente en kreditt på opp til 30 prosent av systemets på din skatt med en cap på $2000.

Reduserte utslipp

Hvis du bor i en spesielt smoggy by eller lider av respiratoriske problemer, kan kjøretøy som bruker alternative drivstoffer gi deg renere luft. En hybridbil som bruker elektrisitet som makt til visse hastigheter expends 80 prosent mindre utslipp av klimagasser enn standard drivstoff biler. Drevet hydrogenbiler er enda bedre - de bruke null utslipp fra tailpipe.

Langsiktige kostander

Solenergisystemer og paneler har en ganske kostbar upfront kostnader, kjører alt fra $1000 til en bærbar solenergi panel til $20.000 til lading hele huset. Men kan energikostnader, i det lange løp, være nesten ingenting. I noen stater som California, vil energi-selskapene selv betale deg penger for å bruke noen av dine lagrede solenergi. I det lange løp, finner du deg selv å tjene penger fra alternative drivstoffer.

Kjørelengde

Standard kjørelengde på de fleste biler er hvor som helst mellom 22 og 28 miles per gallon. Noen hybridbiler kan ta bilen mye lenger uten fyll. Siden de bruker primært strøm i stopp og gå trafikk, bruker du mindre gass fra tanken hvis du bor i byen. 2008 Toyota Prius blir 46 miles per gallon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com