Hvordan installere Automotive fryse plugger

December 28

Fryse plugger, også kalt kjernen plugger og utvidelse plugger, støpte hull i motorblokken som tjener to formål. Først, de gir en måte å fjerne sand som brukes til å opprette kjøling passasjene i motorblokken under Støpeprosessen. Og andre, de er designet for å popmusikk malplassert hvis motoren ikke er skikkelig beskyttet med frostvæske og kjølevæsken fryser. De fleste plugger er laget av stål og kan rust fra innsiden ut, opprette kjølevæske lekkasjer.

Instruksjoner

• Fjern gamle fryse pluggen ved hjelp av hammer og slag for å dislodge ene pluggen. Arbeid en skrutrekker under kanten av pluggen og press opp for å fjerne pluggen.

• Ren fryse plug hullet med sandpapir og Påfør en sjenerøs mengde sealer på den nye pluggen. Passe nye pluggen direkte i midten av hullet. Sette en fryse-plug driver innrykket koppen av nye og strike driveren kraftig for å sete pluggen i hullet.

• Gjenta denne prosessen for alle fryse plugger som må erstattes. Erstatte de gamle pluggene med nye som er laget av messing. Dette vil ikke rust som stemplet, stål plugges som brukes under motoren produksjon.

Tips og advarsler

  • I noen tilfeller lekker fryse er plugger utilgjengelige steder. Bland en todelt epoxy lim og pakke den i den eksisterende kontakten. Pass og rengjør pluggen med sandpapir først. Et annet alternativ er å bruke en gummi plugg som utvides når en mutter er strammet. Disse metodene er mye enklere enn forsøker å kjøre en ny plugg med en hammer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com