Hvordan installere en drivstoffpumpe på en 2001 Chevy Malibu

January 4

Hvordan installere en drivstoffpumpe på en 2001 Chevy Malibu

Drivstoffpumpe i 2001 Chevy Malibu ligger i drivstofftanken. Hvis du vil erstatte pumpen, fjerne bensintanken å få tilgang til drivstoffpumpen forsamlingen plassert på toppen av tanken. Pumpen er inne i forsamlingen sammen med drivstoffnivå sending enhet. Mens denne reparasjon er godt innenfor evner av gjennomsnittlig hjemme mekaniker og krever bare grunnleggende håndverktøy å fullføre, er det en svært anstrengende jobb dersom drivstofftanken er full.

Instruksjoner

• Løft opp bak på kjøretøyet, og stedet jack står under knip sveiser på nedre kroppen rocker panel. Det er forsterket områder her som er utformet for å tåle vekten av kjøretøyet. Lavere bilen på jack står og fjerne gulvet jack. Skru av drivstoff lokket for å avlaste trykket som bygger seg opp i tanken på grunn av drivstoff fordampning.

• Koble plast drivstoffslanger fører fra tanken til fronten av bilen ved å trykke i på linjen mens nedslående raskt koble beslag. Trekk ut damp returslangen og drivstoffpumpe elektriske kontakten. Fjern drivstoff filler halsen slangen ved å løsne slangeklemmer med en skrutrekker og nysgjerrige slangen løs med en stor Lirk bar.

• Fjern de to gummi eksosanlegget hengere ligger nær baksiden av eksos. Dette vil tillate eksos flytte når drivstofftanken. Fjern metal varmeskjoldet fra bunnen av bilen.

• Plasser gulvet jack under drivstofftanken, med et stort flatt trestykke mellom jack og tanken, og løfte tanken litt. Dette vil ta vekten av tanken på stroppene feste tanken på understellet på bilen. Fjern stropper som holder tanken til kroppen av bilen, og senk bensintank. Skyv drivstofftanken forbi eksos-systemet, og ut fra under bilen.

• Fjern drivstoffpumpe forsamlingen ved å slå fjærbelastet låseringen med hammer og meisel. Løft hele forsamlingen ut av drivstofftanken ved å løfte forsamlingen og så å rotere den å fjerne nivået sensoren armen. Unsnap toppen, og skille de plasthus å få tilgang til drivstoffpumpen. Fjern den drivstoffpumpe elektriske kontakten, og fjerne pumpen fra forsamlingen ved å skyve pumpe opp og over til det klarner forsamlingen.

• Installere nye pumpen i samlingen ved hjelp av den nye gummi coupler og nye vibrasjon pute med pumpen. Plugg den elektriske kontakten inn i nye pumpen, og ta de to halvdelene av plasthuset sammen. Installer forsamlingen tilbake i tanken, og roter fjærbelastet holderen ved hjelp av hammer og meisel.

• Flytte bilen tanken, og løfte tanken på plass med gulvet jack. Installer og stram beholde stropper, varmeskjold og filler halsen slangeklemmer. Installer eksosanlegg kleshengere. Plugg den elektriske kontakten inn samlingen. Koble drivstoff linjene og damp linje.

• Senk bilen utenfor jack står og fyll opp drivstoffsystemet sykle tenningsnøkkelen fra av å kjøre et par ganger. Start motoren og se etter lekkasjer


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com