Hvordan konvertere en S-Video til RCA

October 31

Hvordan konvertere en S-Video til RCA

Mange mennesker ønsker å se videoer fra bærbare eller stasjonære datamaskiner på sine TVer, men forbindelsene mellom de to enhetene kanskje ikke er kompatibelt. Det finnes en løsning på dette problemet. Mens de fleste bærbare datamaskiner har en S-video utgang, har ikke alle TV en S-video-inngang. Nesten alle TVer har RCA innganger, men som er vanligvis fargekodet i rød, hvit og gul. Hvis du vil koble de to enhetene slik at du kan se video fra datamaskinen på TV, kan du kjøpe en dyr omformer. Det er en rimelig måte å få jobben gjort også. Denne teknikken kan brukes mellom noen to elektroniske enheter der du må konvertere en S-video-signal til RCA, men her vil vi fokusere på en bærbar PC til TV integrering.

Instruksjoner

Konvertere en S-Video til RCA

Bestemme hva slags S-video utgang den bærbare datamaskinen har. Det vil mest sannsynlig være en fire-hulls eller syv-hull-utgang, og du kan finne dette ved å se på utgangen og telle antall små hull som vises. Du kan også ta kontakt med din bærbare Brukerhåndbok for å finne ut.

• Kjøpe en S-video til RCA adapter fra en elektronikkbutikk, som Radio Shack. Du kan også kjøpe dem online på Amazon, Ebay eller ved å følge koblingen under referanser. S-video-enden av adapteren bør ha så mange liggende som din bærbare S-video utgang har hull - med andre ord, du skal kunne koble dem sammen.

• Koble S-video-enden av adapteren til datamaskinen, og sett RCA-enden av adapteren inn din TV videoinngang (vanligvis fargekodet gul) på baksiden av TVEN. Noen ganger, vil kortet være for kort, så du må kjøpe en ekstra lengde på phonopluggen å fullføre dette trinnet.

• Aktivere begge enhetene, og du nå har konvertert den bærbares S-video-signal til RCA signaler TVEN kan gjenkjenne.

Tips og advarsler

  • S-video til RCA-kort bare overføre video, ikke lyd. For å få lyd fra datamaskinen til TVEN, kan du kjøpe en adapter som har tre RCA-kontakter i stedet for én (venstre høyttaler, høyre høyttaler). Denne typen kort kalles ofte en S-video til 3 RCA adapter."
  • Alltid slå TV og laptop av ved tilkobling av kabler mellom to av sikkerhetsgrunner.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com