Min Toyota Rav4 starter ikke etter utskifting av et batteri

January 2

Min Toyota Rav4 starter ikke etter utskifting av et batteri

Et dødt batteri er ofte det første problemet som kommer til hjernen når en bil ikke starter riktig. Toyota Rav4, har som med alle andre bil, flere forskjellige komponenter som er involvert med å starte opp motoren. Å vite hvordan å diagnostisere og løse vanlige problemer med å starte en motor kan spare deg tid, frustrasjon og penger når du arbeider med din Toyota Rav4. Med litt kunnskap om grunnleggende bilen mekanikk, vil du ha din Rav4 tilbake på veien før å svette.

Instruksjoner

• Åpne panseret for din Rav4. Se forbindelser på batteriet terminal å sikre de er strammet riktig. Noen ganger vil sprellende forbindelser til batteriet terminalene skubbe den elektriske forbindelser slik at de er riktig koblet til terminalene. Starte Toyota for å se om det fungerer etter wriggling triks.

• Inspisere endene av terminal forbindelser til se hvis sirkulær koblingspunktene er korrodert. Hvis de er sterkt skadet, kan så de ikke være lede strøm fra batteriet til forrett. Erstatte terminal tilkoblinger innebærer erstatte hele ledningsnett som kobler Rav4's elektriske systemet til batteriet. Viktigste batterikablene kan også utsettes for frynset, brutt eller utsatt ledninger. Noen Rav4 modeller er kjent for dårlig batteriledningene.

• Teste dynamoen. Hvis du har vært å kjøre du Rav4 og det strømmen slås av etter 20-30 minutters kjøretid og starter ikke, så er det en indikator på en mislykket Dynamo. Måle lading utdata ved å bruke en induktiv amp sonde, som er festet rundt BAT (B +) ledningen som kobler til dynamoen. Strømstyrken bør lese mellom 120 og 155 forsterkere. Auto deler butikker kan også bruke en benk tester for dynamoer. En sviktende Dynamo vil tillate en ny og fulladet batteri renne uten å kunne lade det. Resultatet mislykkes utnytte, enda en ny bilbatteriet som er riktig koblet til batterikablene og elektriske å starte din Rav4.

• Erstatte starteren. Finn starteren på din Rav4 motoren av sporing positiv batterikabelen, på Nybegynnerversjon og solenoid. Starteren er en del som ligner to sylindre sammen, med en sylinder har større enn den andre. Hvis starteren er tilgjengelig, kan du fjerne den ved en socket fastnøkkel til å løsne boltene koble starteren til svinghjulet. Fjerne negative batterikabelen før du fjerner starteren.

• Erstatte tennplugger, som kan være skrudde bruker en socket skiftenøkkel. Skru nye tennplugger i og stram for hånd. Se brukerhåndboken for den bestemte torsjonsmoment siden hver Rav4 motoren kan variere fra år til år.

Tips og advarsler

  • Avhengig av starteren, kan du bruke et gulv jack og jack står å øke din Rav4 og gjennomgå under den unbolt starteren.
  • Trykk en sviktende starter lett med en hammer, som kan skubbe det akkurat nok til å koble med svinghjulet for et par ganger.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com