Hvordan å blande Nason billakk

July 28

Hvordan å blande Nason billakk

Mange velger å gjøre sine egne bilen maling jobber hjemme. Dagens paint er både mer sammensatt og på samme tid enklere å bruke enn noensinne. Ny maling må overholde strengere Environmental Protection Agency koder og mange produsenter har begynt å bruke vann-basert materiale. Disse moderne malinger har blitt mye mer brukervennlig med lettere å følge miksing retninger og måleutstyr som er enkel å lese og forstå. En DuPont merkevare, Nason billakk, er bare ett slikt produkt.

Instruksjoner

• Forbered arbeidet. Nøkkelen til en kvalitet maling jobb ligger i forberedelsene. Befri din arbeidsbenk alle unødvendige materialer og ordne din maling rekvisita og verktøy på en måte som gjør det enkelt å nå dem.

• Les instruksjonene. Lese og forstå produsentens instruksjoner er avgjørende for riktig blande maling.

• Bestemme hvor mye maling du trenger. Din malingssprøyte vil ha maling kopp som er merket i ounce. Bestem hvor mange gram av maling du vil mikse og se maling produsentens anbefalinger for å blande det beløpet. Din Nason blande bøtte merkes i 6:1:1 (maling, katalysator, redusering) forholdet mål for en rekke beløp. Du trenger bare å velge beløpet du ønsker å blande og hell i materialet.

• Hell maling i den blander bøtten og fylle det linjen av antall unser du ønsker å blande. Hell katalysator i den blander bøtten til linjen utpekt for din blanding forhold. Til slutt Legg at reducer til de utpekte linje. For eksempel hvis du ønsket å blande åtte ounces av maling, ville du hell maling i bøtte opp til første "8" linjen. Du ville legge katalysator til andre "8" linjen og deretter legge til at reducer den tredje linjen markert med en "8". Du har nå en perfekt 6:1:1 blanding av maling, katalysator og redusering.

• Rør maling med en røre pinne og hell den i spray pistol.

Tips og advarsler

  • Bland bare mengden av maling du trenger. Når blandet, maling ikke kan lagres, og det er ganske dyrt.
  • Aldri erstatte materialer. Bruk kun materialer som fungerer sammen, eller vil du ha svært dårlige resultater.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com