Hvordan å kjøre med Hydrogen

December 27

Hydrogen bilen er ett kjøretøy bilprodusentene utvikler for å redusere USAs behov for utenlandsk olje. Denne bilen er avhengig av hydrogen i stedet for bensin for drivstoff. Den produserer varme og vann som biprodukter, eliminere skadelige eksos. Hydrogenbiler er kontroversiell på grunn av bekostning av å eie en praktisk bekymringer om drivstoff. Kjøring med hydrogen er en utfordring siden infrastrukturen er ennå ikke på plass for å støtte praktisk bensinstasjoner.

Instruksjoner

• Kontrakt en bilprodusent å spørre om selskapet har hydrogenbiler teste eller lease. Daimler Ford, Toyota, Honda og General Motors har alle utviklet hydrogen modeller. California er en felles plassering for hydrogen bil testing så innbyggerne i denne tilstanden kan være mest sannsynlig bli testfasen av hydrogenbiler ennå ikke på markedet. Utholdenhet er nøkkelen, og du vil sannsynligvis måtte gå på venteliste.

• Plukke opp bilen og registrere alle relaterte konfidensialitetsavtaler og andre papirarbeid. Siden forhandlere ikke gir hydrogen drivstoff stasjoner, må etablere hvor og når du fyller bilen drivstofftanken.

• Kjøre bil som en tradisjonell bil, tanking ca hver 160 miles med mindre du har en hydrogen-elektrisk hybrid. Du må jevnlig rapportere til bilen selskapet om din kjøreopplevelse, spesielt hvis du har en ulykke eller får vedlikeholdsproblemer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com