Hvordan endre en hale lys på en 1997 Isuzu Rodeo

October 21

Hvordan endre en hale lys på en 1997 Isuzu Rodeo

Samlingen halen lys på Isuzu Rodeo bruker en tre-pære system, med en 1157 dual-filament pære i halen/stopp lys posisjon på toppen. Andre lyset er blinklys, bruker en 1156 single-filament pære, og sist er omvendt lyset, bruker en andre 1156 pære. Disse pærene er tilgjengelig på alle bildeler butikker og vanligvis kommer i én eller to-pære pakker. Endre dem bare tar noen minutter; Denne rutinemessig vedlikehold prosedyre adressen sikkerhet bekymringene til kjøring uten riktig baklykter.

Instruksjoner

• Finn de to beholde skruene på utenbordsmotor side av halen lys forsamlingen, nærmest fronten. Fjern de to skruene med en stjernetrekker.

• Finn den tredje skruen under halen lys forsamlingen, mellom den nedre kanten av forsamlingen og støtfanger. Ta ut skruen, med en stjernetrekker.

• Trekk samlingen halen lys rett ut baksiden av Rodeo. Snu forsamlingen og finne pære kontaktene på baksiden av samlingen. Øverste kontakten er stopp/halen lys, midten er slå signalet og bunnen er omvendt lyset.

• Velg kontakten som tilsvarer pære som er ute, og slå kontakten mot klokken og trekke i kontakten rett ut av samlingen. Skyv inn på pære og slå den klokken for å fjerne den fra kontakten. Kaste den gamle lyspæren.

• Sette inn en ny 1157 blomsterløk i socket. Skyv inn litt på pære og dreie med urviseren sikre den. Sette inn pære og kontakten i halen lys monteringen, og slå den klokkeretning for å låse det.

• Plasser samlingen halen lys på baksiden av din Rodeo, sett de tre skruene og skru dem med en Phillips-skrutrekker. Slå på lyset og kontroller at pære er arbeider, eller tråkke på gasspedalen (hvis bremselys var pære endret).

Tips og advarsler

  • Berør ikke glasset del av en erstatning pære med bare hendene; oljer fra hendene kan forårsake pære tidlig brenne eller selv eksplodere ved normal drift.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com