Slik starter Office 2007 i uovervåket installasjon Format

July 27

Microsoft Office 2007 er en versjon av Microsoft Office-produktpakken. Dette inkluderer verktøy som Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Access. Installerer Office 2007 kan være tidkrevende i et bedriftsmiljø der en enkelt multi-user fabrikat nøkkel brukes. Distribuerer Office i disse situasjonene oppnås best med en uovervåket installer som ikke ber brukeren om inndata før du fullfører. Du kan konfigurere en kopi av Office 2007 for uovervåket installasjon ved å redigere sin "Config.xml" arkiv.

Instruksjoner

1 Sett Microsoft Office-filer i en mappe på nettverket eller harddisken som kan nås av maskinen (e) du vil utføre en uovervåket installasjon på.

2 Åpne "< produkt >. WW"-mappen i mappen Office. For Kontor Factory, vil det være "Enterprise.ww," mens Office Professional bruker "Redigere" som mappenavnet.

3 Åpne filen "Config.xml" bruke Notepad eller et annet tekstredigeringsprogram.

4 Trykk "CTRL + F" åpne "Finne" dialog og søk etter teksten "<!--< viser nivået =."

5 Fjerne den "<!--" fra begynnelsen av linjen og "->" fra slutten av linjen, siden dette er en XML-kommentar som instruerer Office ikke lese filen.

6 Endre teksten i filen:

< visningsnivået = "ingen" CompletionNotice = "no" SuppressModal = "yes" AcceptEula = "yes" / >

7 Klikk "Fil > lagre" for å oppdatere konfigurasjonsfilen. Filen er nå forteller Office Installer kjøre usynlig og ignorere brukermedvirkning.

8 Hold "Windows"-tasten og trykk på "R" for å åpne menyen "Kjør". Du bruker dette vinduet til å kjøre Office-installasjonsprogrammet i uovervåket modus.

9 Skriv inn banen til Office-installasjonsprogrammet etterfulgt av banen til konfigurasjonsfilen inn i "Kjør"-vinduet. For eksempel hvis du lagret konfigurasjonsfilen i Nettverk-mappen "\DataServer\Office\Pro.WW\config.xml" vil du starte installasjonen ved å skrive inn "\DataServer\Office\setup.exe/config \DataServer\Office\Pro.WW\config.xml."


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com