Hvor lenge er en CDL elev tillatelse gyldig i Maryland?

November 21

Kommersielle førerens lisens lærendes tillatelse og til slutt en CDL er en lengre prosess i Maryland. For å få en elev tillatelse kandidat må først passere en skriftlig allmennkunnskap test, passerer medisinske og visjon tester og betale et gebyr på $90 (per desember 2010).

Få en CDL elev tillatelse

Før de kan få en CDL elev tillatelse i Maryland, må en kandidat først ha Maryland førerkort. Kandidater som har en CDL som er utløpt i mer enn et år må starte med en elev tillatelse. Kandidater må også ha en avdeling av Transportaion kortet beviser at de er fysisk i stand til å kjøre en varebil og må bestå en visjon test. Ved bestått testen generell kunnskap, kandidater som er over 21 år få en ubegrenset lærendes tillatelse som vil tillate dem å krysse stat linjer, og søkere mellom 18 og 21 motta en begrenset bare intrastatlige elev tillatelse.

Kvalifisering for en CDL

CDL deltakerens tillatelsen er god i seks måneder og deltakerens arbeidstillatelse holder kan ta førerprøven ferdigheter så snart 14 dager etter deltakerens tillatelse ble utstedt. Mens du holder en elev tillatelse, en driver må alltid ha en tilsyn driver med ham og ingen andre passasjerer er tillatt i forsetet av lastebilen. Tilsyn driveren må holde en CDL av minst samme klasse som deltakerens tillater og må ha minst tre års erfaring i klassen eller en høyere klasse.

Legge anbefalinger

Drivere som har lavere klasser av CDL og vil oppgradere til en høyere klasse av CDL må få en elev tillatelse. Dette gjelder førere som holder en klasse C og vil oppgradere til en klasse A eller B, drivere som holder klasse B og vil oppgradere til en klasse A- og alle CDL holdere som vil legge passasjer, hazmat eller skolebussen anbefalinger. For å få en luft brems begrensningen fjernet en driver må også få en elev tillatelse.

Unntak

Det er noen situasjoner hvor en kandidat for en CDL ikke trenger å få en elev tillatelse først. Staten og kanadiske CDL kan holdere overføre sine CDL på samme klasse i Maryland. Maryland CDL holdere som vil legge til eller fjerne bestemte påtegninger trenger ikke å få en elev tillatelse. Drivere som holder en klasse A eller klasse B ikke-kommersiell lisens kan også konvertere det til samme klasse av commercial førerkort uten en elev tillatelse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com