Hvorfor iPod Touch blinker?

January 10

Hvorfor iPod Touch blinker?

En iPod Touch ser ut og fungerer på samme måte på iPhone, men iPod Touch brukes primært til å spille musikk i stedet foreta og motta telefonsamtaler. Noen mennesker har rapportert problemer på Apple støtte fora som skjermen blinker på iPod Touch, gjengi det kan bruke. I de fleste tilfeller er dette resultatet av en skadet eller feil enhet.

Blinker ved oppstart

En vanlig blinkende problem med iPod Touch-enheter er når enheten koblet til og slått på. Apple-logoen vises, så skjermen begynner å blinke. Trykke på skjermen for å prøve å løse problemet vanligvis ikke gjør noe, og enheten er ubrukelig på det tidspunktet.

Start maskinen

En måte å prøve å fikse blinkende problemet er å starte iPod Touch enheten. For å gjøre dette, holder du nede hjem og låse/låse opp knappene samtidig i et par sekunder, og enheten med automatisk på nytt. Deretter forsøke å slå den på igjen og se om problemet er løst. Hvis ikke, er det noen andre alternativer for å prøve.

Gjenopprettingsmodus

Prøv å plassere iPod Touch i gjenopprettingsmodus. Koble kabelen fra iPod Touch, men la den andre enden koblet til datamaskinen. Deretter slå av iPod Touch ved å holde Dvale/vekke-knappen noen sekunder, og deretter skyve den røde skyveknappen for å deaktivere den. Trykk og hold på Hjem-knappen, og koble enheten igjen strømkabelen koblet til datamaskinen. Det viser, fortsette å holde hjem-knappen før enheten sier «Koble til iTunes». Åpne iTunes på datamaskinen hvis det ikke allerede er åpnet. iTunes vil oppdage at iPod Touch er i gjenopprettingsmodus, og vil lede deg gjennom resten av utvinning og gjenopprettingen. Musikken er lagret i iTunes, slik at du kan gjenopprette musikk til iPod Touch.

Apple Support

Hvis du fortsatt ikke kan løse blinkende problemet, kan du kontakte Apple support. Bringe det tilbake til butikken der du kjøpte enheten eller til nærmeste Apple store. Eller ring Apples kundestøtte på 800-275-2273. Hvis du nylig kjøpte enheten, vil de kunne erstatte den. Hvis du har hatt det for en stund, eller problemet skyldes skade på enheten, for eksempel slippe den, kan så du være ansvarlig for å betale for reparasjon eller erstatning.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com