Koble en VGA komponent-kabel til en TV

May 19

Koble en VGA komponent-kabel til en TV

VGA til komponent-kabler, også kjent som eksterne kabler, brukes ofte når en kilde komponent som en datamaskin har en VGA-utgang, men visningen bruker en komponent-inngangen. VGA kan konfigureres sende samme type signal som Komponentvideoutgang og kabel, gjør kompatibilitet en sak. Oftest problemer bare oppstå fra oppløsning og Oppdater uforlikelighet på grunn av kobler en kilde med en visning som ikke kan håndtere informasjonen som presenteres.

Instruksjoner

• Finn VGA-utgang på baksiden av Kildekomponenten. Dette er en 15-pinners avlang jack på baksiden av enheten.

• Sett til VGA-enden av avslapnings kabelen til VGA-kontakten. Skyv den rett i fullt, stram tommeskruer på sidene for å sikre kabelen.

• Før kabelen til komponent video-aktiverte TV. Skyv røde, blå og grønne kontaktene på tilsvarende innganger på baksiden av skjermen.

Tips og advarsler

  • Datamaskiner bruker en RGB-signaltypen. På de fleste skjermer krever dette ytterligere bruk av horisontale og vertikale synkronisering kabler. Disse finnes vanligvis på eksterne kabler, men ikke på skjermer, med mindre skjermen tilfeldigvis han en CRT dataskjerm. Hvis mulig, konfigurere skjermkortet til en YCrCb konfigurasjon å eliminere behovet for å bruke sync ledningene. De fleste video prosessorer og enheter bruker en VGA-utgang (unntatt datamaskiner) har ikke dette problemet, eller kan enkelt konfigureres i en brukermenyen for å sende en YCrCb utgang.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com