Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en Nissan grense

December 26

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en Nissan grense

Når prisen på gass stiger, forårsaker det en skvulp virkning som øker kostnaden for mange varer og tjenester over hele landet. Alle er på utkikk etter flere måter å spare og spare penger, spesielt når det gjelder lastebileiere. Basert på "Drivstoff økonomien Guide" publisert av US Department of Energy, får en Nissan grense gjennomsnittlig 17 miles til gallon i byen og rundt 21 miles til gallon på motorveien, avhengig av transmisjon og hastighet. Men er det noen enkle ting du kan gjøre for å få den beste gass kjørelengde ut av din Nissan grensen.

Instruksjoner

• Akselerere og bremse gradvis. Hvis du er først til å få fart på grønt lys, er oppbremsing raskt for å stoppe på rødt eller kjører over fartsgrensen, sjansene du sløse gass. Når du bremse raskt, dette er sløsing av fremdriften som kjøretøyet har bygget opp og gassen som ble brukt for å oppnå denne hastigheten. Gradvis kan akselererende bremsing og observere fartsgrensen, øke gass kjørelengde nesten 33% på motorveien og 5% i byen.

• Ikke overskrid fartsgrensen. Ikke bare er denne tryggere kjøring, men det hjelper også for å lagre gass, spesielt på motorveien. Vær oppmerksom på at for hver 5 miles over 60 miles per time du kjører, du bruker en ekstra $0.24 per gallon.

• Bruk cruise kontroll. En måte å holde fart er ved å angi cruise kontroll for lange turer på motorveien. Ved å holde hastigheten konsekvent og unngå de små svingningene, kan du få bedre gass kjørelengde ut av din Nissan.

• Rense din Nissan og fjerne unødvendig vekt. Lastebiler er laget for kjøring, men når du ikke trenger å dra, må du fjerne alle ekstra vekt. Mens dette har en tendens til å påvirke mindre biler mer, kan bærer en ekstra 100 pounds redusere din miles per gallon opp til 2%.

• Si "nei" på tomgang. Sitter stasjonære og kjører motoren fremdeles bruker gass. Hvis du ikke går overalt for en stund, stenge motoren av og redde at gass når du trenger å reise.

• Still inn maskinen regelmessig. Det er fornuftig at når en motor skitten eller tett, eller går, vil den bruke mer gass. Ditt kjørelengde kan forbedre opptil 40% ved å sørge for at motoren er regelmessig innstilt og vedlikeholdt.

• Sjekke lufttrykket i dekkene. Dekk lite luft vil føre til et redskap for å konsumere mer gass enn nødvendig. Ditt kjørelengde kan forbedre ved opptil 3,3% ved å holde dekk regelmessig sjekket og utskrifter. Et klistremerke på innsiden av døren eller brukerhåndboken, får du informasjon om riktig dekktrykk.

Tips og advarsler

  • Cruise control er nyttig for lange turer på motorveien men ikke foreslått for kjører rundt i byen, der det kan være mange ganger du nød å opphøre.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com