Den beste måten å rengjøre en gass Tank

June 19

Hvis du gjenoppretter en bil eller bare fikse opp noen utslitt deler, er sjansene du vil vurdere en fullstendig rengjøring av drivstofftanken. Bilindustrien gasstanker kan rust på over tid akkurat som helst, og som sådan en ganske gammel vil kreve en rengjøring før den er klar for fremtidig bruk. Det er flere måter å gjøre dette, og mens ingen er en rask prosess, de gir deg muligheten til å slå en gammel gasstanken en gang trodde ubrukelig til en som er ny og klar til å installere.

Rengjøringssett

Det er flere drivstoff tank rengjøring kits på markedet spesielt utformet som en alt-i-ett-løsning for å gjenopprette en gasstanken. Disse pakkene inkluderer flere kjemikaliene som brukes i rekkefølge på tanken. Først blir renset, som fjerner smuss, støv og andre partikler. Deretter vil de rustne agent oppløse gang rust sannsynligvis akkumulert over tid på indre veggene i tanken. Til slutt, vil en etterbehandling agent forsegle tanken i et beskyttende lag, slik at den ikke ruster igjen når som helst snart. Disse pakkene er designet for bruk hjemme selv, så kan du være sikker på at de ikke vil bare være rimelig men vil tilbyr også detaljert dokumentasjon om hvordan best for å gå om prosessen. Du finner disse pakkene på nesten alle bildeler butikken.

Profesjonell behandling

Sende din tank av til en profesjonell butikk å restaurere den er et annet alternativ, og en som vil garantere en grundig rengjøring og beskytte langt inn i fremtiden. Faglige butikker vil kunne rense og de rust tanken med kraftige kjemikalier som saltsyre. Dette er ekstremt effektiv kjemikalier som du ikke kan bruke ellers, fordi de er for farlig for hjemmebruk. Selv om du kan bruke disse i din egen garasje, ville dette kreve umiddelbar behandling av tanken for rustbeskyttelse, siden syre alene ville bare øke fremtidige rust. På en profesjonell butikk, er acid rengjøring umiddelbart etterfulgt av en varm dukkert i galvanisert stål å beskytte gasstanken og i hovedsak sette det i samme tilstand den var da nye.

Andre kjemikalier

Det er noen kjemikalier og verktøy som du kan bruke hjemme som vil gi deg en farbar resultatet. Mens det er ikke nødvendigvis så effektiv som noen profesjonelle metoder, vil det være billigere og sikrere for hjemmebruk. Bruk en hjemmelaget fortynning av sitronsyre ved å blande med 3,5 spiseskjeer med sitronsyre med en liter vann. Hell den i en bøtte og nøytralisere syren ved å blande i bakervarer brus. Dette sikrer at det nå er trygt for avhending. Skyll gjenværende blandingen av tanken med vann, la den tørke og deretter bruke en butikk-kjøpte tank liner for å forsegle tanken mot fremtidige rust. Disse tank liners er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker og er helles i akvariet der den deretter strøk sidene og tørker i et beskyttende lag.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com