Hvordan velge ledninger for interne høyttalere

March 21

Hvordan velge ledninger for interne høyttalere

Ledningsnett dine egne høyttalere er en tapt kunst, mer minner om dager komponent hi-fi systemer enn dagens rett lyd markedet. Du må ta forsiktig valg, fra plassering og høyttaler spesifikasjoner for wire du velger. Ledningene vil ha liten effekt på lydkvaliteten på et lavt budsjett system. Men som kvaliteten av komponenter øker, vil du kunne høre forskjellen mellom en lav kvalitet ledning og en høy kvalitet wire. Som sådan, er det viktig å vurdere din ledningsnett like forsiktig som du vurdere høyttalerne.

Instruksjoner

• Vurdere gauge eller tykkelsen på ledningen som du trenger. Generelt, kan tykkere gauge ledninger (de med lavere måle tall) bære mer aural detaljer. Tynnere dimensjon på ledningen er billigere og mer vanlig. En hi-fi system med førsteklasses komponenter, velge en tykk kabel å bære nivået av lyd oppløsning at systemet er i stand til å uttrykke. Hvis du har en lavere kvalitet du prøver å holde kostnadene nede, gå med en tynnere dimensjon på ledningen.

• Indre wiring krever riktig skjerming for å sikre at det ikke forstyrrer noen andre ledninger i enheten. Kontroller emballasjen ledningen skal FCC-sertifisert ikke for å forstyrre andre komponenter, inkludert videosignaler.

• Velg wire hederlig produsent. Som en tommelfingerregel, hvis du prøver å være sparsommelig, ikke kjøpe den billigste varen men neste. Dette vil hjelpe deg å unngå å sløse penger på kabel som vil fungere dårlig eller mislykkes raskt. Produkter fra kjente Maker blir høyere kvalitet konstruksjon og komponenter.

• Ulike metaller brukes i høyttalerkablene, mest vanlige som kobber. Vanligvis vil du se høyttalerkablene med gullbelagte forbindelser. Fordi gull er mer ledende enn de fleste metaller, antas dette å forbedre lyden. Men har typen og kvaliteten av ledningen som brukes en mye større innvirkning på lyd. Mens de fleste ledninger er laget av kobber, noen er laget av sølv eller inneholder sølv partikler, som har en lavere motstand enn kobber. Andre ledninger inneholder svært ren eller "oksygenfri" metaller, betyr bedre lydkvalitet samt høyere pris.

• Impedans, eller motstand, måler Ledningens evne til å overføre gjeldende, som er hva bærer lyden i et høyttalersystem. Jo lavere i impedans, som er uttrykt i ohm, jo enklere det er for gjeldende reise ned ledningen, betyr at flere av signalet kommer til høyttaleren. Praktisk talt betyr lavere impedans systemet blir høyere og mindre detaljer går tapt. Jo lavere Wires impedans, jo bedre, som forstyrrer mindre med naturlig lyden av lyd.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com