Forskjellen mellom en skjerm & TV

July 31

TVer og skjermer ofte ser det samme, deler samme eller lignende funksjoner som hverandre eller er selv hybrider av to. Enheter som datamaskiner, kabelbokser og DVR lette ofte både skjermer og TVer, å skille to enda vanskeligere. Forstå hvordan TVer og skjermer-funksjonen kan hjelpe deg med å skille dem fra hverandre.

Funksjonen

TV er integrert med TV-tuner å hente digitale eller analoge sendinger fra en TV-stasjon, mens skjermer ikke er integrert med TV-tunere, men de kan knyttes til én.

Typer

Både skjermer og TVer bruker samme teknologi for å vise media - katoden ray tubes, flytende krystallskjerm og plasmaskjermer.

Funksjoner

Som TVer og skjermer fortsetter å uklare linjene mellom hverandre, vedta de mange av de samme funksjonene. To dele lignende tilkoblingstyper som HDMI videoporter, DVI og komponentvideo.

Crossover

TVer og skjermer, med riktig porter og kabler, kan bytte roller. TV med en DVI-port kan knyttes til en DVI-port på datamaskinen og funksjon som en skjerm vil koblet TV-tuner til en skjerm vil tillate det å vise TV-programmer, akkurat som en TV.

Størrelse

TV er vanligvis større enn skjermer på grunn av bruk for begge elementene. Skjermer brukes vanligvis i nært hold sammen med et skrivebord og egen datamaskin, mens TV må være stor nok til å bli sett i et rom.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com