Hvordan fjerne foran segl fra automatgir

May 24

Hvordan fjerne foran segl fra automatgir

Automatgir bidrar til å sikre kjøretøyet kjører riktig. Automatisk overføring holder driveren fra å måtte skifte tannhjul for hånd og vil gjøre dette for deg automatisk. Dens hovedformål er å levere strøm til hjulene slik at bilen kan flytte. En av de viktigste komponentene er selene og pakninger som styrer flyten av hydraulisk væske og holder det lekker på andre deler av motoren. Når dette skjer må foran seglet erstattes.

Instruksjoner

• Øke foran bilen for å begynne reparasjonsprosessen med bruk av en bil jack. Dette gjør Skyv kontakten under differensial og løfte bilen opp fra bakken. Lås opp tenningen og plassere girskifte i nøytral. Ikke start motoren.

• Finn foran segl og fjerne alt som hindrer tilgang til den. Start med beltet som kan fjernes ved å løsne beltet spenningen som holder den. Gå til harmonisk belastningsfordeling bolten og skru med bruken av en skiftenøkkel. Når skrudde, trekke av belastningsfordeling for hånd. Hvis overføringen har en nøkkel, ta det også, men holde det på et trygt sted som du trenger å sette den tilbake når du installerer alt.

• Bruk en skrutrekker til å lirke ut på drivakselen. Med tape, sikre universell dekslene slik at de ikke falle på drivakselen. Sted i avløpet pan under å fange oljen som flyter ut. Det er nå trygt og enkelt å trekke av gamle segl. Sørg for ikke å skade sveiv akslingen. Rengjør foran segl med rag. Gjør det samme til segl overflaten slik at foran segl lysbildene tilbake lett på det når du installere.

• Gni litt olje på ytterkanten av din segl. Socket skiftenøkkel eller skrutrekker håndtaket, trykk forseglingen på plass. Kontroller at forseglingen sitter holdent på akselens overflate.

• Installere nøkkelen neste. For å gjøre så, må du sette noen silikon fugemasse på nøkkel-måten å holde nøkkelen på plass. Du er nå klar til å plassere nøkkelen tilbake på tasten-veien.

• Påfør en liten mengde ren motorolje rundt kanten av segl å hjelpe belastningsfordeling lysbildet på lett. Skyv belastningsfordeling inn med bare hendene. Pass på ikke å rive deler av balanserer når du skyver det i. Juster nøye i nøkkel-veis sporet før du bolten det igjen. Re-installere beltet ved å stramme spenningen. Når spenningen er stramt, er jobben fullført.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com