Ulemper av HDMI-kabler

January 20

Høy Definisjon Multimedia Grenseflate kabler har blitt stadig mer utbredt i forbrukermarkedet med fremveksten av HD-TV. Mens de har mange fordeler - for eksempel bedre bilde og lydkvalitet, signal kryptering og signal integritet--det er også mange ulemper til bruk av HDMI-kabler.

Kjøpspris/prod.kost

HDMI-kabler er betydelig dyrere enn tradisjonelle sammensatt kabler. Som en digital enhet, det er nesten ingen målbar forskjell mellom "billig" og dyre HDMI kabler, annet enn generelt holdbarhet. Men ifølge det forbruker teknologi nettstedet CNet lager mange forhandlere bare de dyrere merkene på grunn av høyere fortjenestemargin. Forskjellen i pris mellom HDMI og tradisjonelle videokabler er betydelig, denne preferanse mot dyrere merker tendens til å gjøre en slik forskjell synes enda større enn det egentlig er.

Indirekte kostnader

HDMI-kabler kan overføre signaler slik at utfoldelse resultat på opptil 1080p, for tiden høyeste skjerm på markedet. Men for å oppnå maksimal oppløsning, kablene krever ofte dyre HD utstyr kan vise slik oppløsning - om en TV eller dataskjerm. Mens kostnaden for slik teknologi er stadig synkende, representerer det fortsatt en betydelig investering for dem som ikke allerede har slikt utstyr.

Forsinkelser og andre skjermen unormalt

Skjermen strømbrudd, bilde forsinkelser og andre abnormiteter kan oppstå med HDMI-kabler.

Mens digital overføring av data gir større bildeintegritet, kvalitet og sikkerhet, benytter den også en godkjenningsprosess som kan forårsake skjermproblemer, som skjermflimmer, forsinkelser og lurches i bildevisning og midlertidige strømbrudd. Disse problemene kan oppstå oftere når koblet til en kabel eller satellitt-boksen av sikkerhetsgrunner skal hindre uautorisert bruk av tjenestene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com