Hvordan bygge en Drift bil på et budsjett

October 20

Hvordan bygge en Drift bil på et budsjett

Drivende er en stil av racing som oppsto i Japan på 1970-tallet. Drivende innebærer slår et bak-hjulet stasjonen kjøretøy gjennom en markert kurs og effektivt utføre kontrollert lysbilder i løpet. I drifting, i motsetning til tradisjonelle racing, dommere gir poeng til syklistene på grunnlag av stil og teknikk, snarere enn som fullfører kurset den raskeste. Transformere kjøretøyet til en drivende maskin på et budsjett krever erstatte struts med "coilovers", som du kan få for en symbolsk pris, og redusere vekten av bilen.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på forsiden hjul. Heve fronten av kjøretøyet med en hydraulisk jack og sette jack står opp under foran-jack poeng. Lavere kjøretøyet sakte med hydraulisk jack før den kommer til å hvile på jack står.

• Fjern foran hjulet og dekk. Multipliser for front brems linje. Fjerne bunnen spankulere bolter og deretter toppen spankulere bolter. Fjern skruene fra toppen av spankulere tårnet, ligger under panseret og over hjulet godt. Hold samlingen spankulere som du ta ut boltene slik at det ikke slipp.

• Installere spankulere baren ved å plassere den i motorrommet og betyr med bolter som var på toppen av spankulere tårnet. Sett i den nye coilover enheten der spankulere forsamlingen var ved å reversere prosedyren for å fjerne. Husk, denne gangen spankulere baren vil være under bolter på toppen av samlingen spankulere. Feste braketten for front brems linje. Gjenta dette trinnet på andre forhjulet sette rattet på.

• Heve foran bilen med hydraulisk jack og fjerne jack står. Senk bilen forsiktig til bakken. Stram det lug vanskelige problemer på forsiden hjul. Løsne det lug vanskelige problemer på bakre hjul. Oppreise baksiden av bilen med hydraulisk jack og sette jack står opp under bakre jack poeng. Lavere kjøretøyet sakte med hydraulisk jack før den kommer til å hvile på jack står.

• Åpne bagasjerommet eller tilhengerfestet av kjøretøyet og fjern bagasjerommet fôr slik at du har tilgang til samlingen sjokk. Merk at du ikke skal installere bagasjerommet fôr når du er ferdig, når den legges og uvesentlig vekt for drift bilen.

• Fjern bakhjulene og dekk. Fjerne bolten for bakre støt montering, bak caliper pause. Finner du øverst på bakre spankulere forsamlingen i bagasjerommet og Løsne bolten. Husk å holde samlingen støt som du tar toppen bolten så det ikke falle.

• Sett i den nye coilover enheten der samlingen sjokk var ved å reversere prosedyren for å fjerne den. Ta hjulet igjen, og gjenta dette på andre bakhjulet. Lavere bilen og stram det lug vanskelige problemer på bakre hjul.

• Fjern passasjersetet og bakre setene tepper fra innsiden av bilen. Fjern alle andre unødvendige indre objekter som legger mer vekt på bilen. Praksis drivende med bilen og justere coilovers til en innstilling som passer din kjørestil.

Tips og advarsler

  • Det er lurt å sørge for at bilen er i kjører orden før du kan endre det for drivende.
  • Øke motorkraft når du har mer penger å investere i bilen ved å legge til ytelse eksos og inntak turbolader.
  • Vær forsiktig når du forsøker for å drive. Hvis du ikke er kjent med hvordan du utfører drivende, kan du miste kontrollen over bilen og risiko personskade.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com