Hvordan du justerer en bil Audio-forsterker

March 12

Bilstereo Forsterkere gjøre all din musikk lyd bedre, sterkere, rikere, og med flere detaljer. Hvordan du justerer innstillingene for forsterkeren vil ha mye å gjøre med hvor godt bilens lydsystem høres. Ved å følge noen enkle prinsipper, kan du ha lyd i bilen som er ren, nøyaktig og balansert.

Instruksjoner

• Juster kontrollen gevinst. Slå forsterkningskontroll (også kalt "nivå") på din forsterker helt til venstre, eller 0. Putte en CD til bilstereoen (eller bruke en annen lydkilde, om nødvendig). Angi volum for stereo til om lag 75 prosent. Langsomt slå de få kontrollen inntil du oppdage forvrengning i musikk med høyt volum. Sakte ned få kontroll til forvrengningen forsvinner.

• Justere høypass-filteret. High-pass filter ta ut lave frekvenser. Dette er nyttig hvis du har en subwoofer i bilen. I et system slik spiller subwooferen de lave frekvensene, mens de andre høyttalerne i systemet håndtere mellomtoner og diskant. Hvis du ikke har en subwoofer, angi høypass-filteret på "off" eller laveste innstillingen. Hvis du har en subwoofer, aktivere filteret og stund lytting å musikken gradvis flytte innstillingen ved å dreie på justeringsinnretningen til høyre. Fortsett til det er en sømløs kombinasjon mellom tonene produsert av subwooferen og spilt av de andre høyttalerne i systemet.

• Justere low pass-filteret. Low-pass filter ta ut høye frekvenser. Dette er også nyttig hvis du har en subwoofer i bilen. Du bruker low pass-filteret for å eliminere høye toner spilles av subwooferen så høyttaleren kan konsentrere seg om spille bass bare. Hvis du har en subwoofer, aktivere filteret og stund lytting å musikken gradvis flytte innstillingen ved å dreie på justeringsinnretningen til høyre. Fortsett til det er en god blanding mellom subwooferen og de andre høyttalerne og subwooferen er ikke reprodusere noen av mellomtone frekvenser.

• Angi bass boost. En bass boost legger ekstra forsterkning lave frekvensene sendes til en subwoofer forsterkeren. Ønsker du ekstra nedturer i musikken, Slåpå bass boost, og Øk innstillingen til du får hvor mye bass du ønsker.

Tips og advarsler

  • Justere forsterkeren mens du lytter til en rekke musikk som du kjenner godt.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com