Hva årsaker bil batteri korrosjon?

January 10

Introduksjon

Det er flere faktorer som forårsaker bil batteri korrosjon, høye temperaturer, uriktig bruk og slitasje. Heldigvis er det flere trinn som du kan ta for å unngå å håndtere dette problemet.

Eksternt bil batteri korrosjon

Den mest ødeleggende faktoren som forårsaker bil batteri korrosjon er faktisk på batteriet terminalene. Hydrogengass innrømmet av sulfuric sammensatte i bilbatteriet, og svært lite av denne gassen er faktisk luftet ut gjennom grillen eller andre av hetten. Mens de fleste biler med et moderne batteri ikke opplever dette problemet, det fortsatt oppstår og kan forårsake mye korrosjon å bygge opp på din batteri terminaler. Vanligvis problemet starter når du har grønn, hvit eller blå materiale begynner å bygge opp på din batteri terminaler. Hvis nok av dette materialet bygger opp, kan det forårsake din batteri terminaler å miste sin evne til å overføre anklagen fra batteriet til motoren. For å unngå dette problemet, bør du fjerne korrosjon ved å bruke en tannbørste og en batteri terminal rensemiddel. Berør ikke løsningen med hendene som det kan være svært giftig.

Internt bil batteri korrosjon

Mens batteriet korrosjon på terminalene seg er en vanlig årsak til bil batteri korrosjon, finnes andre typer korrosjon i selve batteriet. Syre vises vanligvis på utsiden av batteriet hvis det er en sprekk i batteriet. Når du støter syre, må du bytte batteri så snart som mulig, batterisyre som lekker ut er farlig giftig. Løs terminaler kan også opprette korrosjon på batteriet. Terminaler som er løs på et batteri bør erstattes så snart som mulig. Ikke bare kan elektrisk strøm muligens gnist en brann i motoren, men giftige batterisyre kan lekke ut og ødelegge alt som den berører.

Problemer forårsaket av bil batteri korrosjon

Et batteri som forbindelsen, enten på selve batteriet eller på terminalene på batteriet er i fare for ikke starter. Mens batteriet ikke kan være et stort problem, bilen Kjørecomputer kan begynne å ha problemer også, og fungerer ikke i det hele tatt hvis lekker batterisyre påvirker den. Det er derfor det er viktig å ha bil batteriet erstattet så snart som mulig hvis du oppdager at det har batteri syre lekker fra den, eller du ikke klarer å fjerne korrosjon fra batteriet terminalene på batteriet.

Konklusjon

Hydrogen gass ventilering ut fra batteriet er den vanligste årsaken til problemer du måtte ha med bilbatteriet. Men batteriet kan også bli sprakk på grunn avbrytes eller kunne ha løs terminaler. En bil batteri som har korrosjon på batteriet terminalene kan rengjøres raskt og enkelt med en tannbørste og vann og natron. Når du har problemer med batteriet, må du ha batteriet erstattet så snart som mulig. Giftige syre i selve batteriet kan være ekstremt farlig for mennesker som alle andre objekter som det berører.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com