Hvordan velge et bilbatteri 1

June 1

Velge et bilbatteri trenger ikke å være en vanskelig oppgave. Du kan be om hjelp, eller finne ut selv. Du kan også erstatte døde batteriet selv som det er en ganske enkel prosess. Batterier kommer i alle størrelser og er utviklet spesielt for visse biler. Du finner batterier på Auto sone, Wal-Mart og andre forhandlere som selger bildeler og tilbehør. Les videre for å lære hvordan du velger et bilbatteri.

Instruksjoner

• Start med å fjerne døde bilbatteriet fra bilen. Du kan få en mekaniker til å gjøre dette for deg, eller du kan gjøre det selv. Dette gamle batteriet vil gi deg informasjonen du trenger å finne og velge ny bilbatteriet.

• Se på død batteriet og se etter "gruppe størrelse" nummeret, som angir hvilke biler batteriet passer. Det kan være vanskelig å finne når du først ser, men se på hvor er alle de viktigste opplysningene på batteriet.

• Gå til auto deler butikken og ta merke og år for bilen din med deg. Disse butikkene har vanligvis bøker for å finne riktig batteriet du trenger å sette inn i bilen din. Finn året og modell av bilen i boken og Velg passende batteriet.

• Kontroller at du har riktig forsterkerne for databasemotoren du prøver å starte. Du må riktig mengde kraft til å få maskinen til å starte og holde batteriet sunn.

• Holde det i bakhodet at du må rette Spy forsterkere og kalde Spy forsterkere hvis du bor i et kaldere klima. Hvis du eier en lastebil eller noen annen diesel bil, må du sjekke hva som kreves.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com