Mitt PT kampanjen starter ikke

March 13

Mitt PT kampanjen starter ikke

Bilmodeller synes å bli mer komplisert som årene går, spesielt bilmodeller med unik design som PT Cruiser. Det ny teknologien gjennomført i disse bilene er nyttig, men kan også fungere som en avskrekkende å lære noen bil grunnleggende. Hvordan kunne du muligens forstå dette komplekse maskiner? Sannheten er at det er fortsatt noen enkle ting du kan diagnostisere neste gang bilen kjører problemer. En vanlig problem du kan prøve å løse er når din PT Cruiser ikke starter.

Instruksjoner

• Slå hjul til fremre stilling hvis nøkkelen ikke slå til start motoren. Slå hjul til høyre eller venstre, kan det føre til press for å bygge i rattstammen. Dette kan faktisk blokkere din nøkkel slår.

• Slå din tenningen på og se om noen dashboard lys gå på (i.e. gass lys, lyset og så videre). Hvis ikke, den mest sannsynlige årsaken er et dødt batteri. Motoren din PT Cruiser bruker kraften i batteriet for å starte tenningen. Uten tilstrekkelig batteristrøm, ikke vil bilen starte.

• Slå din nøkkel og lytte til en klikkelyd. Denne lyd kan indikere en av to problemer: et dødt batteri eller en dårlig starter. Et dødt batteri er årsaken til motoren problemene hvis du oppdager at ingen lys i bilen gå på når du slår av tenningsbryteren. Hvis den lysene slår, en dårlig starteren er sannsynlig problemet.

• Lytt etter høyt, uvanlige lyder fra maskinen når du prøver å starte den. Hvis din PT Cruiser starte et øyeblikk og deretter dø, føle for skarp krampetrekninger. Disse symptomene er vanligvis en indikasjon av mangel på drivstoff i tanken. Du tror kanskje det ville være ganske slurvete dere ikke fylle opp tanken, men det kan være at din bensinmåler ikke fungerer riktig.

• Se på oversikten og om olje trykk ikonet er på. Dette tegnet betyr at bilen ikke har nok olje i motoren. Ikke forsøk å starte bilen hvis du ser dette lyset. Mangel på olje kan forårsake alvorlig skade på motoren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com