Problemer med gass scootere

March 25

Problemer med gass scootere

Når du eier en gass scooter kan flere problemer oppstå. For å unngå disse problemene, vet problemene og gjøre vedlikehold. For hvert problem oppstå varselsignaler. Vite disse tegn og forstå hva kan skje hvis de blir ignorert. Når disse skiltene vedvarer, finne en mekaniker så snart som mulig.

Lavt strømforbruk

Scootere lider av lavt strømforbruk oppleve en manglende evne til å klatre hills, en generell fungere bedre og lavere enn normal topphastigheter. Flere ting kan skje at scooter strømbrudd.

En av de vanligste problemene for lav scooter makt er feil dekktrykk. Kjøp en dekk pumpe og blås dekk til sine nødvendige trykket. Tire trykket kravet er oppført i scooter brukerhåndboken.

Kjøring uten luftfilteret forårsaker også komprimeringen i motoren å redusere. Dette er forårsaket av motorens interne klaringer åpner. Gjenoppbygge en motor er nødvendig for å løse dette problemet.

Motoren starter ikke

Når scooter motoren ikke starter, kan flere ting har skjedd. De fleste starter motorproblemer skyldes trivielle feil.

Du kan ha gikk tom for drivstoff. Sjekk gasstanken for å sikre at den har nok drivstoff til å starte motoren. Også hvis scooter ikke har blitt kjørt på en stund, kan gassen ha gått bedervet.

Bensin kunne også har oversvømmet motoren. For å sjekke en oversvømmet motor, sveiv motoren igjen. Sjekk tennpluggen. Hvis tennpluggen er våt motoren har blitt oversvømmet av bensin. Fordampe drivstoff fra motoren, Fjern tennpluggen og sveiv motoren igjen.

Vil ikke bo

Hvis du finner at scooter stopper på et tilfeldig tidspunkt, vurdere hva du gjør når dette skjer. Vet hva scooter gjorde hjelper vurdere hva problemet er.

Hvis luftfilteret få tett eller våt, vil du oppleve scooter ikke kjører. For å unngå dette problemet, endrer du din luftfilteret regelmessig.

Har en tennplugg som ikke er forsvarlig festet gnist wire årsakene scooter motoren ikke tilfeldig ganger. Kontroller at tennpluggen ledningen er godt festet til ledningen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com