Hvordan får jeg skriver fra Digital kameraet?

April 10

Hvordan får jeg skriver fra Digital kameraet?

Digitale kameraer er nå standarden for å ta bilder for både forbrukere og fagfolk. Digitale bilder kan lett sendt å Web, e-post til venner og brent på en CD. Bare fordi et bilde er digital betyr du ikke kan skrive det ut også. Det finnes en rekke måter å få utskrifter av digitalbildene dine favoritt.

Instruksjoner

• Kjøpe en skriver og lage utskrifter hjemme. Fotoskrivere kan kjøpes på de fleste elektroniske og fotografering butikker og kan kobles til datamaskinen slik at du kan skrive ut fotografier hjemme. Noen Foto skrivermodeller har også minnekortspor eller digitale kontakter slik at du kan skrive ut bilder med dem uten å bruke en datamaskin.

• Ta minnekortet fra kameraet til lokale foto eller stoffet butikken og ha dem lage utskrifter for deg. De fleste steder som utvikler tradisjonell film kan også gjøre utskrifter av digitale minnekortet det. Mange forhandlere har også maskiner der du kan sette inn kortet og lage dine egne utskrifter på stedet.

• Laste opp bilder til en online foto-skriver som Shutterfly og har dem skrive ut bildene for deg. Bilder bestilte på nettet vanligvis kommer på dørstokken i mindre enn en uke etter kjøpet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com