Hvordan lage Gel iPhone Skins

June 11

Hvordan lage Gel iPhone Skins

Hvis du leter etter en hud for Apple iPhone, tilbyr ulike nettsteder beskyttende vinyl gel skins i ulike grafiske design. Noen nettsteder også lar deg lage dine egne tilpassede vinyl hud. Last opp dine kunstverk, bilder og bilder på webområdets server. Deretter bruke verktøyet customizer for å opprette en tilpasset vinyl hud for iPhone. Pass på å velge en gjenbrukbare vinyl gel hud som er lett å flytte på telefonen.

Instruksjoner

• Gå til et webområde du ønsker som tilbyr beskyttende vinyl gel skins for Apple iPhone. GelaSkins, Wrappz og hud er populære nettsteder som du kan bruke til å opprette en tilpasset vinyl hud for iPhone. De tilbyr også vinyl gel skins i mange fargerike design som du kan velge fra.

• Klikk på knappen "Bla kunstverk" eller "Bla gjennom vår design" å vise webområdets galleriet. Klikk hyperkoblingen for kategorien som du vil vise. Rull nedover siden til du ser et bilde som du vil kjøpe og klikk på "Start nå" "Velg Design" eller "Designe din egen"-knappen.

• Klikk på kategorien "Telefoner" og velg Apple iPhone modellen. Dra og slipp vinyl gel huden bildet til det tomme området på Apple iPhone malen som vises på websiden. Hvis du oppretter din egen tilpassede vinyl hud, klikk "Legg til bilder" og deretter "Min datamaskin".

• Finn filbanen til grafikken, bildet eller fotografiet som du vil bruke for tilpasset vinyl huden. Klikk på "Åpne" knappen i popup-vinduet. Når bildet vises på skjermen, kan du bruke webområdets verktøy for å skalere, rotere eller legge til en bakgrunnsfarge. Klikk på "Last opp nå"-knappen når du er ferdig.

• Dra og slipp vinyl gel huden bildet til det tomme området på malen for Apple iPhone. Klikk på "Skala" pilene for å justere vinyl gel huden bildet, slik at det dekker hele området i malen for Apple iPhone. Når du er fornøyd med resultatene, velger du "forhåndsvisning". Hvis du vil midlertidig lagre vinyl gel huden bildet på nettstedet, klikk på "Lagre"-knappen.

• Klikk på "Kjøp nå"-knappen når du er klar til å kjøpe vinyl gel huden. Sørg for å ha informasjonen kreditt hendig. Vise shopping cart informasjon og velger betalingsmetoden. Inn informasjonen om fakturering og levering nødvendig tekst og betale for transaksjonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com