Hvordan du utfører en stasjonen syklusen på en 2001 Honda Odyssey

December 19

Hvis du tar din 2001 Honda Odyssey til staten utslippene testing anlegget etter lider strømbrudd fra en død eller frakoblet batteri, de kan fortelle deg å komme tilbake senere på grunn av gjenkjenning av admission card codes i PCM. For å fjerne disse passere koder og generere klar koder, må du sette din odyssé gjennom en standard stasjon syklus. Dette vil kreve ca 30 minutter over en periode på ti timer.

Instruksjoner

• Fyll 2001 Honda Odyssey tank med bensin til det er ca 3/4 full. Kjøre Odyssey til en parkeringsplass hvor du kan la det sitte i 8 timer der temperaturen er mellom 20 grader og 95 grader Fahrenheit.

• Start Odyssey og la den inaktiv i 20 sekunder uten å trå på gasspedalen. Øke motoren RPM 2000 og hold det på 2000 Motortemperaturen måle klatrer til minst 1/4 av størrelsen på måleren, som tar omtrent 3 minutter.

• Velg en nærliggende motorvei med minimal trafikk og kjøre Odyssey i 50 til 60 miles per time. Kjøre på en kontinuerlig gass posisjon i minst 90 sekunder, så lenge det er trygt å gjøre dette. Hvis du ikke kjører i 90 sekunder kontinuerlig, kjøre for tre segmenter i 30 sekunder hver.

• Avslutt motorveien og kjøre Odyssey i normale gaten føreforhold i 10 minutter. Tillat Odyssey til kysten, uten akselerasjon eller bremsing, i flere sekunder, flere ganger, i denne perioden å fullføre stasjonen syklusen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com