Hva er en Dodge AutoStick overføring?

December 19

Dodge brukes en AutoStick kontrollenhet for to typer overføringer i sine biler: Chrysler 62TE sekstrinns automatisk og Jatco JF011E kontinuerlig variabel transmisjon. 62TE sendingene har en AutoStick funksjon som tillater føreren å manuelt skifte gir, men overstyringer driveren hvis motoren er om stall eller rpm er for høy. Den Jatco versjonen har også en AutoStick manuell kontroll med seks trappet tannhjul.

Programmer

Dodge installert 62TE sekstrinns automatisk med AutoStick i 2008 og senere Dodge Avengers, 2008 og senere Dodge Grand campingvogn minivan og 2009 og senere Dodge reiser. Jatco CVT overføres kraft for Dodge Caliber. Jatco, en avdeling av Nissan, leverer overføringer til Ford, Mitsubishi, General Motors og Renault. Det begynte å levere overføringer til DaimlerChrysler, morselskapet til Dodge, i 2005.

62TE AutoStick

62TE AutoStick sekstrinns automatisk girkasse avledet fra Chrysler 41TE firetrinns automatisk og debuterte i 2007 Chrysler Sebring. Ingeniører designet overføring tilsvarer 3,5 - og 4-liters V-6 motorer. Overføring er i hovedsak en firetrinns automatisk med to ekstra primære girforhold med en bestått utstyr. Overføring gir en jevnere tur siden turtall ikke endres så mye som firetrinns automatisk som bilen skifter til hver gear. Sjette utstyret gjør at motoren skal kjøres på lavere turtall, sette mindre belastning på kraftverket og øke drivstofføkonomi.

AutoStick funksjon

Funksjonen AutoStick er en elektronisk kontroll, som er en standardfunksjon på 62TE. Kontrollenheten modulerer dreiemoment konverter clutch. Mens sette overføring i AutoStick modus, avgjør driveren når å skifte gir. Den automatiske overstyre spark i hvis motoren indikerer den ville stall eller driveren skifter i en upassende utstyr som kan skade motoren. For eksempel hvis driveren holder overføring i første gear på over 40 mph, vil overstyre rette feilen. Føreren kan oppnå den raskeste akselerasjonen og bevisst la den i første gir, tillater overføring automatisk skifte til det riktige utstyret før tekstmerking.

Jatco CVT2

Jatco CVT2 er ikke relatert til 62TE, men det har AutoStick kontrollenheten. Som en kontinuerlig variabel transmisjon, den har og uendelig antall girforhold, skiftende automatisk på optimal poeng å oppnå best gass kjørelengde og motor ytelse. CVT er spesielt nyttig når forbi andre kjøretøy mellom 30 og 60 mph. Chrysler AutoStick funksjonen gir sjåføren med manuell kontroll over seks trappet tannhjul, som hjelper bilen forbedre drivstoffeffektivitet med så mye som 8 prosent. Den CVT2 AutoStick funksjonen ligner andre typer manuell kontrollere padle-shift CVTs.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com