Hvordan sette opp trådløst Internett overvåkingskameraer

August 13

Hvordan sette opp trådløst Internett overvåkingskameraer

Kanskje du planlegger å dra på ferie for en stund og vil kunne sjekke opp hjemmet ditt. Kanskje du har en bedrift som trenger sikkerhet, men du har ikke penger til å ansette vakter. Uansett tilfelle installere trådløse Internett-sikkerhet kameraer er enkelt og trenger ikke engang å koste mye. Videre kan du gjøre du selv om du er teknisk tilbøyelig eller ikke.

Instruksjoner

• Sett inn programvaren som fulgte med videokameraet til datamaskinen. Windows vil be deg om du ønsker å installere programvaren. Klikk "Ja" og følg installasjonsveiledningen gitt til deg av veiviseren og starte datamaskinen på nytt.

• Koble USB video mottakeren til datamaskinen ved å koble den til USB-porten.

• Åpne programmet ved å gå til "Starte meny" og lanserer den.

• Installere kameraer ved å feste dem til sin base og enten henger dem til en vegg bruker monteringsskruer eller sette dem opp på en plan overflate. Plugge dem inn i en nærliggende strømkilde og fest video-senderen som følger med kit. Dette vil tillate kameraet å sende signalet til datamaskinen. Nå skal du kunne se nøyaktig hva videokameraet er ser på datamaskinen.

• Kjøp en programvare eller registrere deg til en tjeneste som lar deg koble kameraet feed til Internett. Noen som du kan vurdere er HomeCamera.com, Broadcam eller Cambrosia. Dette vil tillate deg å strømmen video mate til Internett slik at du kan se den noen steder for alt. Fra 2010 disse tjenestene er mellom gratis og $60.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com