Hvordan lage Chrome tekst i Photoshop

April 18

Hvordan lage Chrome tekst i Photoshop

Enten du ønsker en skinnende logo for webområdet, eller du trenger en topptekst som skiller seg ut, legges gi teksten en chrome titt og gjennomarbeidet. Lage vakre chrome tekst er morsomt og enkelt med Adobe Photoshop. Les videre for å lære å lage chrome tekst i Photoshop.

Instruksjoner

1Hvordan lage Chrome tekst i Photoshop

Åpne et bilde med en middels mørk bakgrunn og skrive inn teksten i hvitt. Velg en blokk-type skrifttype. Du kan bruke en annen bakgrunn som den hvite teksten kontraster tilstrekkelig.

2Hvordan lage Chrome tekst i Photoshop

Rastrerer teksten og legge til en effekt ved å klikke på effekter-knappen nederst lag pallen. Boksen laget effekter vises. Velg en "Inner Bevel" fra rullegardinlisten toppmenyen og justerer skyvekontrollene til teksten viser en fin skrå effekt. Hvis boksen dekker bildet, bare klikk på linjen og dra den over.

3 Klikk "OK" og Legg merke til hvordan teksten umiddelbart tar på dybde og perspektiv. Siden en chrome effekt avhenger av illusjonen av dybde, skaper den indre skråkant modusen bare rett skyggeleggingen.

4Hvordan lage Chrome tekst i Photoshop

Legge til en "justeringslag" bildet ved å klikke tilsvarende knapp på bunnen av "Lag" pallen. Det er rett ved siden av "Effekt" knappen du valgte tidligere. Når menyen kommer opp, velger "Curves" og en boks åpnes, denne ettall med en hvit boks med en diagonal linje fra nedre venstre til øvre høyre.

5 Sjekk "Preview" knappen du ser endringene på teksten som du manipulere den diagonale linjen. Klikk og dra et punkt på den venstre delen av linjen oppover til den øverste krysse linjen i diagrammet. Nå, klikk og dra den øvre delen av linjen på høyre side nedover.

6Hvordan lage Chrome tekst i Photoshop

Merk at høyre del av den diagonale linjen steg til toppen av boksen etter justering det første punktet. Det er OK, bare ta tak i det og ta det ned nær bunnlinjen diagram, ser bildet mens du justerer den. Klikk "OK".

7 Flat bildet i ett lag ved å gå til "Lag-menyen" øverst på skjermen og velge "Trykke sammen." Der har du det. - en fin chrome effekt for en overskrift eller en logo.

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med de indre skråkant og kurver justering til du liker utseendet på teksten. Siden en skrift av ulik bredde trenger mindre skråkant, holde "Preview" merket av når du har gjort justeringer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com