Den beste måten å overføre en videoen fra Videospilleren til DVD

July 23

De gamle videobånd samler støv på hylla gjør ikke deg mye god. Kanskje er de videoer fra din videregående homecoming. Kanskje har du en tape av din datters første bursdag i 1986. Uansett er på tape, hvis du ønsker å holde det langsiktige, er det på tide å få gjeldende og bruke Videospilleren for å overføre video til DVD.

Overføre VHS til digitalt Format

Den beste måten å få video fra din video til en DVD er å digitalisere videoen først. EN spiller video i analogt format og en DVD består av digitale bilder. Plasser VHS-kassett til Videospilleren og koble Videospilleren til et digitalt videokamera (DV) dekk eller kameraet bruker komposittvideokabler (de med de gule og røde og hvite pluggene). Kontroller at du har et tomt digitalt videobånd som MiniDV-format som er lastet inn i DV dekk eller kamera. I posten (eller kamera) modus, begynn innspillingen signalet gjennom kompositt kablene på DV-båndet. Trykk PLAY på VCR å starte videoen. DV dekk eller kameraet er nå innspillingen analoge signalet til DV, endre den til digitalt format. Stoppe innspillingen på slutten av videoen.

Ta opp Digital Video

Nå som du har videoen i digitalt format, bør du bruke en FireWire- eller andre PC-tilkobling til å importere (fange) digital videoen fra båndet i en digital redigering eller DVD authoring-programvare på datamaskinen. Det er mange forskjellige typer videoredigering og DVD-programvare på markedet for både Macintosh og PC. Fange video direkte til en DVD authoring-programvare lar deg ta videoen som-er og legge den på en DVD ved å følge retningslinjene fra produsenten. Hvis du ønsker å legge til grafikk, musikk, re-redigere eller ellers forbedre innholdet i videoen, så du kan ønske å gå til redigering programvaren før redigering en DVD.

Alternative rask metode

Ifølge signvideo.com. er den raskeste måten å få din video fra en Videospiller til en DVD direkte posten metode. Kjøp en bit av maskinvare kalt en DVD-opptaker som vil fange det analoge signalet fra Videospilleren og konvertere det umiddelbart til MPEG2- eller en annen DVD vennlig format som spiller. Denne enheten kan du koble Videospilleren direkte til opptakeren og ta opp signalet til en DVD i sanntid. En Times video tar en time å gjøre. Spare mye tid ved hjelp av denne metoden for overføringen, men husk at du ikke kan endre innholdet i videoen ved å redigere eller gjøre noen fargekorrigering uten å gå via en datamaskin først.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com