Hvordan legge til en knapp til en blogg for kildekode på WordPress

April 10

Hvordan legge til en knapp til en blogg for kildekode på WordPress

Utviklere ønsker ofte å demonstrere ulike kreative måter de kommer opp med å løse problemer og implementere funksjoner. Dette er for opplæringen nettsteder, å hjelpe nybegynnere å lære moduler og outs av nettstedet koding. Andre ganger er det bare for å vise frem. Uansett årsak, kan du legge til en knapp til en WordPress blogg som vil umiddelbart bringe opp HTML-kildekoden for siden du er på den gangen.

Instruksjoner

Hvordan legge til knappen på din side

1 Logg inn til WordPress admin kontrollpanelet. Klikk "Utseende" og deretter "Ting."

2 Dra en "Tekst" widget fra det store området midt i sidepanelet til høyre. Flytt widgeten til posisjon på sidepanelet hvor du vil at knappen skal gå. Andre widgets vil automatisk skifte for å gjøre rommet som du gjør dette. Når du har bestemt på en stilling, skriver du inn en tittel i tekstfeltet "Tittel", som er noe beskrivende som "Vise kildekoden for denne siden" vil være effektiv. Deretter legge følgende kode i modulen "Tekst":

< skjema >

< input type = "knappen" value = "Vis kilde"

onClick = "window.location =" Vis kilde: "+ window.location.href" >

< / form >

Du kan også skrive inn annen beskrivende tekst du vil vise rundt knappen i her også, bare sørg for å skrive det inn utenom < form >-kodene.

3 Klikk "Save" når du er ferdig. Knappen vises nå i sidefeltet.

Hvordan legge til knappen til individuelle innlegg

4 Logg inn til WordPress admin området. Klikk "Innlegg," og deretter Klikk enten "Add New" for å starte et nytt innlegg, eller klikker du tittelen på innlegget som du vil legge til knappen.

5 Klikk på "HTML"-kategorien øverst rett av viktigste redigeringsområdet. Dette kan du manuelt legge til kode i innlegget.

6 Plasser markøren på punktet i innlegget du vil at knappen skal vises, skriver i følgende kode:

< skjema >

< input type = "knappen" value = "Vis kilde"

onClick = "window.location =" Vis kilde: "+ window.location.href" >

< / form >

7 Klikk "Publiser" Hvis dette er et nytt innlegg, eller "Update Post" Hvis du legger til knappen i en eksisterende post. Knappen vises i innlegget.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com