Hvordan lage din egen virtuelle kjæledyr i Online spill for barn

October 13

Hvordan lage din egen virtuelle kjæledyr i Online spill for barn

Virtuelt kjæledyr er mye lettere å ta vare på enn virkelige pets. De gjør ikke mye støy, de krever ikke opprydding og ofte, de er gratis. Virtuelt kjæledyr kan være en flott måte å introdusere barn til ansvar for tilværelse en pet eier. Det tar ikke lang tid å foreta en online virtuelle kjæledyr på egenhånd.

Instruksjoner

1 Finne en virtuelle kjæledyr nettside for barn. Noen populære steder er Neopets, Marapets spill og Adoptme virtuelt kjæledyr.

2Hvordan lage din egen virtuelle kjæledyr i Online spill for barn

Hvordan livaktig vil du ha din virtuelle kjæledyr å være?

Bestemme hva slags virtuelle kjæledyr du ønsker. Grafikken kan hjelpe deg med å bestemme hvilken type virtuelle kjæledyr du liker: realistisk, animerte eller selv gjort dyr.

3 Sjekk ut nettstedets retningslinjer for personvern og vilkår. Hvis det er skal en «barnesikre» området det være strenge regler mot upassende språk og innhold. De fleste virtuelle kjæledyr nettsteder krever en e-postadresse for registrering.

4 Opprette et brukernavn. Barn bør ikke bruke opplysninger som fornavn og etternavn eller fullt fødselsdatoer i brukernavn. Brukernavn skal være morsomt og lett å huske.

5Hvordan lage din egen virtuelle kjæledyr i Online spill for barn

Noe pets er begrenset opplag varianter.

Velg ditt virtuelle kjæledyr. Se etter "limited edition" kjæledyr som kun er tilgjengelig for en kort tid eller i begrenset antall.

6Hvordan lage din egen virtuelle kjæledyr i Online spill for barn

Gjør din pet glans!

Kle eller farge kjæledyret ditt, hvis disse er alternativer. Dette er din sjanse til å gjøre din pet unike. Alternativer kan være begrenset i begynnelsen, men du kanskje kunne finne eller kjøpe klær med "poeng" senere.

7 Navnet ditt kjæledyr. Ha moro med ditt navn. De fleste samfunn krever kjælenavn som unik, som brukernavn.

8 Utforsk samfunnet. Spill, ta utfordringer og finne moro "hendelser" som skjønnhetskonkurranser eller auksjoner å vinne poeng for mat. Det kan hende du kan bygge et hjem for din pets, komplett med møbler.

9Hvordan lage din egen virtuelle kjæledyr i Online spill for barn

Mange pet nettsamfunn har spill og leker å oppbevare din pet glade.

Ta vare på din virtuelle kjæledyr. Logg leke med den og mate den daglig. Selv om det er bare en virtuelle kjæledyr, er du nå ansvarlig for å holde det glade og friske.

Tips og advarsler

  • Noen «barnesikre» virtuelle kjæledyr områder krever at en forelder gir godkjenning for medlemskap for barn under 13 år.
  • Mange pet nettsamfunn gir nye medlemmer en startpakke og elementer for å hjelpe dem med.
  • Foreldre bør utforske pet nettsamfunn med barna til de er kjent med området og området regler.
  • Virtuelle kjæledyr medlemmer bør ikke være nødvendig å oppgi kredittkort- eller bankinformasjon til med en kid-vennlig nettsted.
  • Barn bør ikke har tilgang til chat-rom eller private samtaler på barnevennlige virtuelle kjæledyr områder.
  • Hvis du logger et virtuelt kjæledyr område fra en offentlig datamaskin, ikke glem å logge av når du er ferdig.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com