Mobile IT teknisk støtte verktøykassen ideer

July 21

En mobil datamaskin tekniker skal ut på en jobb kan møte virusinfiserte operativsystemer, sviktende harddisker, dårlige hovedkort eller hundrevis av andre problemer. Tekniker verktøykassen må fylles med verktøy og utstyr stand til å takle en rekke problemer. Mens hver jobb er annerledes, er det noen spesielle verktøy inkludere i nesten hver tekniker på stedet verktøykassen.

Verktøy

De fleste datautstyr kan nås og vedlikeholdes med bare et par enkle redskaper. Fremst holde et utvalg av skrutrekkere i verktøykasse. Mens de fleste datamaskinen skruer tendens til å være på den mindre størrelsen, vil holde et utvalg av skrutrekkere i ulike størrelser på side forlate deg forberedt. I tillegg skrutrekkeren, Inkluder nål nebbtangen å hjelpe gratis fast kontakter eller manipulere småting. Pakke en liten lommelykt å hjelpe arbeider inne en sak og utføre fysiske inspeksjoner.

Rengjøring

Noen ganger krever utstyr tung rengjøring før du starter arbeidet. Innsiden av en datamaskin kan være caked i lag for støv, for eksempel. Pakke flere bokser av komprimert luft å forskyve støv og andre løse partikler. Et par engangshansker, som de i førstehjelp prosjektpakker, hjelper når du arbeider med uhygieniske forhold som utstyr matavfall, insekt angrep eller andre biologiske forurensninger. En antistatisk mikrofiberklut og en LCD rengjøring spray er nødvendig hvis skjermen har en film over det, vanlig når skjermen er utsatt for sigarettrøyk.

Programvare

Reparasjon selskapene oppgir sine teknikere med pre-bygget diagnose og reparasjon skiven. Hvis ikke utstyrt med en reparasjon skiven, må du levere ditt eget. En felles løsning er å bruke "Leiens Boot CD." Støvel CD er en stor samling av freeware diagnostiske og reparere programvaren buntet sammen. Denne CD alene har alt en tekniker behov for å håndtere de fleste jobber. Enten bruke en forhåndsbygd programvare bunt som "Leiens," levert av en morselskapet eller bygge en tilpasset få to kilder av programvaren bunten. Mens en CD fungerer på de fleste maskiner, vil bringe den samme pakken på en USB-stasjon være nyttig i tilfeller når den optiske stasjonen er nonfunctional. Derimot er CD nødvendig siden noen maskiner ikke støtter USB.

Maskinvare testere

Bruk maskinvare testere å oppspore og identifisere maskinvareproblemer mens på stedet. Power supply tester kan umiddelbart skille mellom en død hovedkort og død strømforsyning. I tillegg er et multimeter en allsidig verktøy som kan diagnostisere elektriske problemer i en rekke enheter. Et multimeter kan brukes i stedet for spesifikke tilbud tester, men det tar lengre tid å sette opp testen. Hvis du håndterer kablet nettverk, er en kabel tester eller linje tracer avgjørende.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com